INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ionuț Nedelcearu merge în Serie A s-o salveze pe Brescia! Toate detaliile transferului

Articol de - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 11:13

Ionuț Nedelcearu, fundaşul de la Ufa, vine să întărească o Brescie vulnerabilă. „Suflă vântul din Est. Românul este valoros, dar nu corespunde profilului căutat de Corini”, avertizează cotidianul Brescia Oggi

Brescia căuta urgent un apărător şi a ajuns la un acord pentru transferul lui Ionuţ Nedelcearu. Românul de 23 de ani vine sub formă de împrumut de la Ufa până în vară, cu drept de cumpărare pentru 3,5 milioane de euro, anunţă Gazzetta dello Sport!

Mutarea e confirmată şi de Brescia Oggi, care pune sub semnul întrebării însă alegerea ultimei clasate din Serie A, antrenorul aşteptând un jucător de alt profil şi cu multă experienţă.

Un pariu riscant

„Suflă vântul Estului. E important să faci achiziţii şi faptele vor demonstra dacă omul potrivit pentru Brescia, domnul Lup ce rezolvă problemele, este cu adevărat Ionuţ Nedelcearu. Pe hârtie nu arată ca un nume mare, dar este un jucător valoros, de încredere la nivel intenaţional. Totuşi, nu corespunde tipului de fundaş central ce i-ar servi lui Eugenio Corini. Adaptat deja pentru Il Calcio, expert, viclean şi matur în a se integra repede mecanismelor Seriei A. Acolo unde românul venit din Rusia nu a jucat niciodată”, a avertizat cotidianul local. 

Rezumatul meciului Brescia - AC Milan 0-1

4.000.000 de euroe cota lui Nedelcearu, potrivit transfermakt.de. A plecat de la Dinamo acum doi ani pentru 600.000 de euro

58 de meciuriare Nedelcearu la UFA în toate competiţiile, reuşind un gol şi un assist. În acest sezon, are 13 partide în campionat şi una în Cupa Rusiei

39 de goluria primit Brescia în 21 de etape, având a treia cea mai slabă defensivă din Serie A, după Genoa şi Lecce

Citește și: 

Două vești mari pentru Ciprian Tătărușanu: a fost portarul etapei în Ligue 1 și va fi titular și meciul următor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
luker
luker  •  29 Ianuarie 2020, 15:46

Nedelcearu e jucator de Rep Moldova, Albania sau tari mici prin Asia, nu are treaba cu fotbalul mare. Nu are cum sa joace fotbal pe bani in Italia, poate asa prin parcuri, cu amatori.

193893057647314
Bjorn Larsson  •  29 Ianuarie 2020, 13:38

Nedelcearu nu e nici macar un juctor de Divizia B in Italia, il vor da afara repede pentru ca face mari greseli in aparare.

red77
red77  •  29 Ianuarie 2020, 13:23

Glumeți ziariștii ăștia de la brescia. Cică astaptau un nume mare și valoros. Serios? Pe vreo 3 milioane și la ultima clasata?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează