INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO

Ionuț Nedelcearu rămâne la Ufa » Dinamo trebuie să găsească bani în altă parte

Articol de - Publicat sambata, 01 februarie 2020 10:13

Brescia n-a reuşit să îl aducă pe Ionuț Nedelcearu (23 de ani). Diferenţa de un milion de euro faţă de ultimul preţ cerut de ruşi a blocat tratativele. Dinamo 

Visul lui Ionuţ Nedelcearu de a ajunge în Serie A s-a spulberat din nou. În vară l-a vrut Roma, însă mutarea nu s-a făcut, acum era cu valizele pregătite să meargă la Brescia şi iarăşi a ratat transferul. Discuţia finală a dat peste cap înţelegerea inţială: o diferenţă de un milion de euro la opţiunea de cumpărare pentru la vară a făcut ca împrumutul de la Ufa până la finalul sezonului să pice.

Nedelcearu, blocat de un milion de euro

Deşi italienii acceptaseră să achite 500.000 de euro pentru cele patru luni, ba chiar au fost dispuşi să mai pluseze un pic pentru fundaşul român de 23 de ani. „Rândunelele” s-au oprit la 3 milioane, sumă de plătit în schimbul transferului definitiv, în timp ce ruşii voiau 4 milioane de euro, în condiţiile în care fostul jucător dinamovist mai are contract până la 30 iunie 2021. 

Dinamo mai așteaptă

Dinamo, aflată într-o situație financiară dificilă, trăgea speranțe într-un transfer al lui Ionuț Nedelcearu. „Câinii” au un procent de 15% dintr-o viitoare mutare a fundașului central. 

Vezi și:

DINAMO // Marius Niculae, îngrijorat de situația „câinilor”: „Nu-mi imaginam că va ajunge ca Rapidul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mehighms
mehighms  •  02 Februarie 2020, 07:59
Postat de creeperno999 pe 01 Februarie 2020, 23:01

Normal ca gasim. Suntem cel mai mare brand din liga 1

:)))))))))))) bancul zilei. nu da nimeni 1 leu pe voi :)))))))))))))))

anonim91
anonim91  •  02 Februarie 2020, 03:24

Forza nedelcearu!! Bv tata. Tine o tot asa. Un băiat serios, muncitor și cu capul pe umeri. Dacă o tine tot asa el va fi titular la națională ca fundaș central.

creeperno999
creeperno999  •  01 Februarie 2020, 23:01

Normal ca gasim. Suntem cel mai mare brand din liga 1

Vezi toate comentariile (8)
Comentează