INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Ionuț Radu a fost propus unei echipe retrogradate din LaLiga » Ce răspuns au dat spaniolii

Ionuț Radu nu va rămâne la Inter nici în acest sezon // Foto: Imago
Ionuț Radu nu va rămâne la Inter nici în acest sezon // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 21:04 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 21:29

Portarul lui Inter, Ionuț Radu (26 de ani), ar putea fi împrumutat la Real Valladolid, clubul al cărui patron este Ronaldo. Revenit la Milano de la Auxerre, acesta nu va rămâne la echipa lui Simone Inzaghi nici în sezonul viitor.

Ionuț Radu își caută iarăși echipă. Întors la Inter după împrumutul la Cremonese și Auxerre din stagiunea trecută, portarul român n-are loc nici acum în planurile lui Simone Inzaghi, care nu l-a folosit deloc în primul meci amical din presezon, 3-0 cu Lugano. 

Semn că nerazzurrii îl vor trimite din nou împrumut pentru ultimul an din contract. În acest sens, Radu a fost propus la Valladolid, formație al cărei proprietar e brazilianul Ronaldo și care a retrogradat recent în Segunda Division, informația fiind dezvăluită azi de agenția Spaziointer.it.

Inter a luat gratis un titular de la Juventus și tifosii nerazzurri au luat foc pe rețelele sociale
ITALIA
Inter a luat gratis un titular de la Juventus și tifosii nerazzurri au luat foc pe rețelele sociale

Real Valladolid a răspuns pozitiv: îl vrea pe Ionuț Radu

„Clubul patronat de Ronaldo Nazario a fost contactat de nerazzurri și a răspuns pozitiv la ideea de a-l semna pe portar pentru un an”, a precizat sursa amintită. Situtație în care s-a trecut la negocierea detaliilor contractuale în vederea realizării transferului în Spania. 

Dacă mutarea se va perfecta, Radu va avea însă concurență mare, cu Jordi Masip și Asenjo, doi goalkeeperi de 34 de ani ce au apărat în campionatul trecut.și care sunt evaluați la un milion de euro pe transfermarkt.com. Sub cota actuală a „tricolorului”, de 3,5 milioane.

Ionuț Radu a jucat 17 meciuri la Auxerre

Scos pe linie moartă la Cremonese, după ce s-a și accidentat, devenind rezerva lui Carnesecchi și a lui Seck, Radu a găsit echipă la care să apere constant în Ligue 1. A adunat 17 meciuri între buturile lui Auxerre, cu care însă a retrogradat și nu s-a mai pus problema unei prelungiri a împrumutului. 

La Inter, nu are decât cinci apariții și 362 de minute adunate, ultima fiind în meciul de tristă amintire cu Bologna, care a contribuit la ratarea titlului în 2021-2022.

Citește și alte știri despre stranieri: 

Daniel Boloca vrea numai la Squadra Azzurra: „Mă simt 100% italian, alegerea mea e clară. Am avut probleme la naționala României, nu vorbesc și nu înțeleg limba”

Pierde Man transferul la Fenerbahce? Vicecampioana Turciei a transferat un star de la Ajax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  19 Iulie 2023, 23:34

A uitasem. Tre sa creti spatiu pentru Gigi sa si scoata marfa pe tarabă. Deci cât mai e simbria

portardelegenda
portardelegenda  •  19 Iulie 2023, 23:31

Nu uitati niciodata sa scrieti ca ,,a contribuit la ratarea titlului in meciul cu Bologna" . D -le ***. Nici măcar nu e real. Aritmetic titlul era ratat oricum . Ce face invidia din tine .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează