INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Inter a luat gratis un titular de la Juventus și tifosii nerazzurri au luat foc pe rețelele sociale

Juan Cuadrado // Foto: Imago
Juan Cuadrado // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 19:39 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 20:26

Juan Cuadrado (35 de ani) a plecat după opt sezoane de la Juventus, la parametru zero. Extrema columbiană nu este însă bine primită de ultrașii lui Inter, pentru că vine de la echipa torineză.

Până să rezolve problema atacantului dorit de Simone Inzaghi și care nu va fi Romelu Lukaku, Inter a transferat o extremă. N-a cheltuit nimic pentru noua achiziție, Juan Cuadrado, ce s-a despărțit după opt ani de Juventus. Columbianul de 35 de ani nu a mai primit nicio ofertă de prelungire a contractului la Juventus și a plecat liber. 

Nerazzurrii l-au adus ca să acopere cedarea lui Bellanova și să fie o dublură bună pe post a lui Dumfries, în condițiile în care Darmian va fi folosit de Inzaghi tot în apărare în obișnuitul sistem cu trei apărători.

Samuel Eto'o, pus la zid » Acuze grave în federație: „I-a terminat cariera unui internațional! Avem datorii de miliarde! Și a plătit un om să mă urmărească”
CAMERUN
Samuel Eto'o, pus la zid » Acuze grave în federație: „I-a terminat cariera unui internațional! Avem datorii de miliarde! Și a plătit un om să mă urmărească”

Cuadrado, contract pe un sezon

Cuadrado va ajunge mâine la Milano și miercuri va efectua vizita medicală și apoi va semna contractul până în iunie 2024, salariul său fiind de 2,5 milioane de euro. 

Transferul său a provocat însă o reacție de furie în rândul ultrașilor nerazzurri. Aceștia l-au atacat prin mesaje postate pe rețelele de socializare, pentru că provine de la marea rivală, la fel cum s-a întâmplat cu Romelu Lukaku, dar în sens invers. 

Belgianul aflat în proprietatea lui Chelsea a negociat în paralel cu Juve și Inter, care și-a retras oferta când a aflat despre „trădare”.

Nu vor exista proteste organizate

Curva Nord a anunțat că nu va organiza nicio mișcare de protest în fața sediului clubului pentru a împiedica venirea lui Cuadrado, Ultrașii au procedat așa când au blocat schimbul Guarin - Vucinic, dar acum fiecare va acționa pe cont propriu. 

În cele opt sezoane la Juventus, columbianul a bifat 314 meciuri și a marcat 26 de goluri. Cotat la 4 milioane de euro pe transfermarkt.com, Cuadrado a câștigat cu echipa bianconera cinci titluri de campion și patru Cupe ale Italiei și a jucat finala Ligii Campionilor în 2017, pierdută cu Real Madrid (1-4).

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Există un Gigi Becali și în Serie A: „Antrenorul îmi indică ce posturi trebuie acoperite și jucătorii îi aleg eu”

Alertă la Paris » Ultrașii lui PSG l-au amenințat pe starul Serbiei: „Dacă vii, îți tăiem cele trei degete!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  18 Iulie 2023, 07:03

Un jucator pe final de cariera bun la toate.Nu e de mirare ca si aici sunt multi suporteri zurlii care nu accepta termenul de profesionist,mai degraba pe cel de juventist,milanist,interist si ceilalti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează