INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Ionuț Radu nu va fi în lot pentru Spezia-Cremonese! O mare speranță a fotbalului italian îl înlocuiește

Ionuț Radu (25 de ani) nu va face parte din lotul lui Cremonese pentru meciul de la Spezia, programat duminică, de la ora 16:00.
Ionuț Radu (25 de ani) nu va face parte din lotul lui Cremonese pentru meciul de la Spezia, programat duminică, de la ora 16:00.

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2022 17:20 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 18:14

Ionuț Radu (25 de ani) nu va face parte din lotul lui Cremonese pentru meciul de la Spezia, programat duminică, de la ora 16:00. Titularul primei reprezentative a României s- a accidentat.

Ionuț Radu a fost integralist în toate cele 9 meciuri disputate de nou-promovata Cremonese în acest sezon de Serie A. În deplasarea cu Spezia, locul între buturi îi va fi luat de Marco Carnesecchi (22 de ani), unul dintre cei mai talentați portari ai noii generații din Italia, împrumutat de la Atalanta și cotat la 8 milioane de euro.

Ce au făcut stranierii în week-end » Tătărușanu, titular în victoria cu Verona! Mircea Lucescu a pierdut derby-ul din Ucraina
LIVEBLOG
Ce au făcut stranierii în week-end » Tătărușanu, titular în victoria cu Verona! Mircea Lucescu a pierdut derby-ul din Ucraina

Cremonese, fără Ionuț Radu și Chiricheș la Spezia

„Ionuț Radu, Chiricheș și Hendry, toți sunt indisponibili din cauza accidentărilor. Radu s-a accidentat după meciul cu Napoli și are o problemă medicală. Încercăm să rezolvăm cât mai repede, dar nu va fi ușor. Carnesecchi va juca", a spus Massimiliano Alvini într-o conferință de presă. 

Vlad Chiricheș este deja la al treilea meci în care nu poate evolua pentru Cremonese. S-a accidentat pe 18 septembrie, în eșecul 0-4 cu Lazio.

VIDEO. Rezumatul meciului Cremonese - Napoli 1-4, cel în care Ionuț Radu s-a accidentat

Clasamentul LIVE din Serie A:

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Real Madrid – Barcelona. Veste proastă pentru formația lui Ancelotti! Thibaut Courtois nu va juca în El Clasico

Începe procesul lui Neymar » Ce riscă starul lui PSG și fostul șef al Barcelonei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează