INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

Ce au făcut stranierii în week-end » Tătărușanu, titular în victoria cu Verona! Mircea Lucescu a pierdut derby-ul din Ucraina

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din week-end au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro.
Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din week-end au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro.

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 23:44 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 23:44

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din week-end au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro.

Tătărușanu, victorie la Verona

AC Milan, cu Ciprian Tătărușanu integralist, s-a impus în deplasarea de la Verona, scor 2-1. 

AC Milan, cu Ciprian Tătărușanu integralist, s-a impus în deplasarea de la Verona, scor 2-1. Campioana en-titre a deschis scorul în minutul 9, profitând de autogolul lui Veloso. Gunter a egalat în minutul 19, iar reușita victoriei a venit pe final, de la Tonali. 

Cu această victorie, milanezii urcă pe locul 3 în Serie A. Au 23 de puncte, 3 sub liderul Napoli.

Șahtior - Dinamo Kiev, derby pentru Mircea Lucescu în Ucraina

Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu, a pierdut derby-ul cu Șahtior, scor 1-3, în runda cu numărul 7 a primei ligi din Ucraina. 

Duelul granzilor din Ucraina a fost dominat de eficiența lui Șahtior. Toate ocaziile au fost transformate în goluri, mai puțin penalty-ul irosit de Traore, în minutul 45.

Pentru „Il Luce” continuă sezonul sub așteptări. Este doar pe locul 9 în Ucraina, cu 9 puncte obținute în primele 6 runde. Ocupă ultima poziție și în grupa de Europa League, 0 puncte.

Reghecampf, victorie în Azerbaidjan

Neftci Baku, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a câștigat cu 2-0 împotrva lui Kapaz, în etapa #10 din Azerbaidjan. Echipa românului venea după o înfrângere (1-3 cu Qarabag) și un egal (0-0 cu Turan). Neftci Baku este pe locul 3, cu 22 de puncte, 3  ami puține decât liderul Sabah Baku.

Denis Drăguș, gol superb pentru Antwerp

Denis Drăguș a marcat pentru Standard Liege în meciul cu Antwerp, scor 3-0, din etapa 12 din campionatul Belgiei. El a dus scorul la 2-0 în minutul 4, după o acțiune personală terminată cu un șut în vinclu. Este al treilea gol pentru Drăguș în acest sezon.

Mitriță a ratat un penalty pentru Al Raed, echipa lui Șumudică

Al Raed, echipa lui Șumudică, Mitriță și Lung Jr., a pierdut cu Fateh, scor 0-1, în etapa 8 din campionatul Arabiei Saudite.

Mitriță a fost titular și a ratat un penalty în minutul 63. El a fost înlocuit pe finalul meciului. Silviu Lung Jr. a fost integralist. 

Maxim, integralist la Gaziantep

Aelxandru Maxim (32 de ani) a fost integralist la Gaziantep în victoria cu Konyaspor, scor 1-0, din etapa #10 din campionatul Turciei. Mijlocașul nu a avut realizări notabile. În acest sezon are 3 goluri și două pase decisive. 

Gaziantep este pe locul 9, cu 15 puncte, cu 3 mai puține decât Konyaspor, care ocupă poziția a treia.

Florin Andone, primul gol la Las Palmas

Florin Andone (29 de ani) a înscris primul gol pentru Las Palmas, echipa din liga secundă spaniolă care l-a transferat în această vară. Atacantul român a punctat decisiv în duelul din deplasare cu Ponferradina, scor final 0-1. La gazde, stoperul Alex Pașcanu a fost integralist.

Las Palmas a trecut pe primul loc în La Liga 2, cu 23 de puncte, unul peste Alaves și 4 peste Albacete. 

Răzvan Marin, conflict în Empoli - Monza 

Răzvan Marin (26 de ani) a fost introdus la Empoli în minutul 79 al meciului pe care Empoli l-a câștigat pe teren propriu, 1-0 contra celor de la Monza. 

În al 5-lea minut al prelungirilor, internaționalul „tricolor” a fost implicat într-o altercație cu italianul Nicolo Rovella (20 de ani). Adversarul l-a bruscat și l-a lovit cu capul în figură, nu foarte puternic, dar suficient cât să fie eliminat. Marin a văzut cartonașul galben.

Cu victoria de astăzi, Empoli a ajuns la 11 puncte și urcă pe locul 11 în Serie A.

Drăgușin, integralist la Genoa. Pușcaș, rezervă

Rady Drăgușin a fost integralist pentru Genoa în victoria 2-1 de pe terenul celor de la Consenza, în runda cu numărul 9 din Serie B. George Pușcaș a fost rezervă neutilizată la oaspeți. 

Cu victoria de astăzi, Genoa a urcat pe locul 5 în Serie B, la un punct de pozițiile direct promovabile.

Nedelcearu și Marius Marin, integraliști în Palermo - Pisa

Palermo și Pisa au remizat, scor 3-3, în runda cu numărul 9 din Serie B. 

Ionuț Nedelcearu a fost integralist la gazde și a văzut un cartonaș galben. Și Marius Marin, tot meciul pe teren la oaspeți, a fost avertizat. Olimpiu Moruțan și Adrian Rus nu au jucat la Pisa.

Cele două formații sunt vecine în subsolul clasamentului din liga secundă italiană. Palermo e pe 17, cu 8 puncte, iar Pisa pe 18, cu 7 puncte.

Programul de azi

  • Kapaz - Neftci Baku (Reghecampf), ora 14:00
  • Șahtior - Dinamo Kiev (M. Lucescu), ora 17:00
  • Verona - AC Milan (Tătărușanu), ora 21:45

Programul de luni

  • PAOK (R. Lucescu) - Olympiacos

Citește și:

S-a accidentat Dennis Man » Anunțul făcut de antrenorul Parmei: „L-am pierdut”

Se salvează Mircea Lucescu în Conference League? Promisiune făcută în fața suporterilor lui Dinamo Kiev după eșecul cu Rennes

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dorelus
dorelus  •  16 Octombrie 2022, 18:17

Este al patrulea gol al lui Denis domnule ziarist de paie... Cu Genk, cu Ostende, cu St Trond și azi DECI PATRU GOLURI. La Genk și azi Eurogoluri

Vezi toate comentariile (1)
Comentează