INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Ionuț Radu are concurență! Genoa și-a cumpărat portar » A fost dezvăluită suma de transfer

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 22:12

Portarul brazilian Jandrei (25 de ani) s-a înțeles cu Genoa, formația lui Ionuț Radu (21 de ani).

Jandrei, portarul brazilienilor de la Chapecoense, va ajunge săptămâna următoare în Italia pentru a semna înțelegerea cu ocupanta locului 14 din Serie A.

Suma de transfer este de 2,4 milioane de euro, conform football-italia.net. Aceeași sursă anunță că brazilianul va începe aventura europeană din postura de rezervă a lui Ionuț Radu.

Și-a anunțat plecarea 

Jandrei și-a luat rămas bun de la fanii lui Chapecoense printr-o posare pe Instagram. 

"A sosit momentul să îmi iau rămas bun. Le mulțumesc tuturor oamenilor din anturajul echipei, fanilor și tuturor celor din oraș.

Au fost doi ani intenși în care am crescut enorm ca atlet, dar mai ales ca om. A fost o onoare să îmbrac de 106 acest tricou. Vă mulțumesc pentru momentele de neuitat oferite!", a scris Jandrei pe Instagram.

3portari are Genoa în lot în acest moment. Andrei Radu este prima opțiune, urmat de veteranul Federico Marchetti (35 de ani) și de Rok Vodisek (20 de ani)

Vezi și: 

Răzvan Lucescu, probleme mari la PAOK! Afacerea de 35 de milioane de euro în care e implicat starul echipei, care nu a mai venit la antrenament!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
torque07
torque07  •  06 Ianuarie 2019, 09:03
Postat de albalbastru72 pe 06 Ianuarie 2019, 05:53

Nu mi se pare mare portar Radu,gafeaza si e nesigur,nu iese pe centrari si are deprinderi gresite,are insa mare bulan.Cit o sa-l mai tina insa?

I-l tin astia de la Genova titular ca are ochii verzi...joaca meci de meci in unul din cele mai puternice campionate din lume. Gandeste inainte sa deschizi gura ca spui prostii. Si are doar 20 de ani. E printre primii 50 cei mai promitatori tineri fotbalisti.

albalbastru72
albalbastru72  •  06 Ianuarie 2019, 05:53

Nu mi se pare mare portar Radu,gafeaza si e nesigur,nu iese pe centrari si are deprinderi gresite,are insa mare bulan.Cit o sa-l mai tina insa?

para.para
para.para  •  06 Ianuarie 2019, 03:05

Interesant e ca brazilianul a jucat doar 2 ani la Chapecoense si deja a strans 106 meciuri pentru ei. Cand ma gandesc ca in cea mai saraca tara din UE sunt unii considerati legende sau fosti mari fotbalisti care in toata cariera lor abia daca au strans atatea meciuri.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează