INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Ionuț Radu are un nou antrenor la Genoa! Cesare Prandelli a fost înlocuit cu Aurelio Andreazzoli

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2019 19:04

Ionuț Radu (21 de ani), portarul naționalei U21 a României, are un nou antrenor la Genoa. Cesare Prandelli (61 de ani) a fost înlocuit cu Aurelio Andreazzoli (65 de ani).

Genoa s-a salvat in extremis de la retrogradare sezonul trecut, în ultima etapă, iar șefii „grifonilor” l-au considerat principal vinovat pe Prandelli.

„Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor cu care am colaborat aici. Părăsesc echipa fără să creez vreo controversă. Vreau să ne despărțim prieteni. Evident, există regrete. Credeam că putem obține lucruri mult mai frumoase. Încă nu am vreun plan pentru viitor. Vreau să mă relaxez”, a declarat Cesare Prandelli în conferința de adio.

Prandelli, 61 de ani, a antrenat de-a lungul carierei Atalanta, Lecce, Hellas Verona, Parma, Fiorentina, Galatasaray, Valencia, naționala Italiei și Al Nasr.

RELAȚIE SPECIALĂ CU MUTU

Adrian Mutu a mărturisit în mai multe rânduri că Prandelli a fost cel mai bun antrenor pe care l-a avut, fiind omul care i-a influențat decisiv cariera. Cei doi au colaborat la Fiorentina.

„Este un mare antrenor, o persoană cu care am fost mereu de acord. M-a făcut să joc, mi-a dat toată libertatea din lume. Lippi era strategic, un antrenor care nu pierde din vedere niciun element. Capello era ambițios, Mourinho arogant, dar Prandelli era cel mai bun”, declara Mutu în urmă cu mai mulți ani.

Citește și:

Standard Liege l-a pierdut pe Răzvan Marin, dar îi vrea pe George Pușcaș și Alexandru Cicâldău!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează