INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA

Ionuț Radu, înlocuitorul lui Petr Cech! Căpitanul României U21 e dorit de Arsenal

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 12:41

Portarul Ionuț Radu (22 de ani) a avut un sezon foarte bun la Genoa și la naționala de tineret a României, iar ofertele n-au întârziat să apară. Ultima echipă intrată pe fir este Arsenal.

Impresarul goalkeeperului, Crescenzo Cecere, a oferit un interviu pentru fcinternews.it în care a dezvăluit că, pe lângă Inter și Lyon, Ionuț Radu e dorit și de Arsenal.

„Jucătorul este la Genoa și are contract încă doi ani. Cei de la Inter au dreptul de a-l răscumpăra pentru 12 milioane de euro, dar depinde numai de ei. În cazul în care vor lua o astfel de decizie, vom asculta. Ionuț va rămâne în Liguria, chiar dacă iubește foarte mult culorile lui Inter.

Sunt foarte multe echipe interesate, printre care și Olympique Lyon. Și Arsenal și-a manifestat recent interesul. Este o perspectivă foarte interesantă. Jucătorul s-a dezvoltat foarte mult, din toate punctele de vedere”, a spus agentul lui Ionuț Radu.

Arsenal îl dorește pe Radu pentru a-l înlocui pe Petr Cech, portarul de 37 de ani, care s-a retras joi, la finala Europa League pierdută în fața lui Chelsea, scor 1-4.

33
de meciuri a apărat Ionuț Radu în poarta echipei Genoa în acest sezon

Citește și:

TOTTENHAM - LIVERPOOL / Klopp s-a amuzat la conferința de presă: „Sunt deținătorul recordului mondial la semifinale câștigate”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
muttley
muttley  •  01 Iunie 2019, 19:18

E corect, inlocuitor al lui Cech, asta inseamna rezerva! Pentru ca titular la Arsenal e un anumit Leno. Dar de unde articole bine documentate...

7manuel
7manuel  •  01 Iunie 2019, 14:19

Prostioare, prostioare si iar prostioare. Niciodata nu va lua Arsenal un portar cu experienta lui Radu pt. a fi titular. Eu sunt absolut sigur ca Radu va mai sta cel putin 1 an la Genoa, pt. ca in acest moment nimeni nu va da banii pe care-i doresc italienii.

swedan
swedan  •  01 Iunie 2019, 14:18
Postat de dinamo_fan pe 01 Iunie 2019, 14:15

Ar fi un transfer excelent la Arsenal, o echipa care a stiut mereu sa dea credit jucatorilor tineri. multa bata IR !

Și dacă sta pe bara, ce-a făcut?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează