INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER

GALERIE FOTO Ionuț Radu, dat de gol pe Instagram » Portarul român și-ar reface moralul în brațele unei foste Miss Italia

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 19:39 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 20:27

Ionuț Radu (25 de ani), portarul celor de la Inter, pare că a dat lovitura pe plan sentimental, acolo unde a fost surprins în compania Carolinei Stramare (23), fostă Miss „Fata de la țară” Italia 2019.

Modelul a publicat pe contul său de Instagram mai multe story-uri alături de portarul român, șterse ulterior după ce presa din Italia a scris despre o posibilă relație dintre cei doi.

Carolina are peste 400.000 de urmăritori și este e comparată cu Megan Fox, celebra actriță americană. Aceasta s-a iubit în trecut și cu Dusan Vlahovic, vedeta celor de la Juventus. 

Carolina Stramare, fosta iubită a lui Ionuț Radu
Carolina Stramare, fosta iubită a lui Ionuț Radu
Carolina Stramare, foto: Instagram @carolinastramare_
Carolina Stramare, foto: Instagram @carolinastramare_
+27 FOTO

Ionuț Radu, pe picior de plecare de la Inter

Situația lui Ionuț Radu la Inter s-a complicat mai tare după transferul lui Andre Onana, care îl retrogradează pe românul de 25 de ani la statutul de rezerva rezervei lui Handanovic. Astfel că șansele lui de a mai juca în nerazzurro în sezonul viitor devin chiar nule.

În plus, dezvăluie Gazzetta dello Sport, relația sa cu o parte a vestiarului s-a deteriorat ireversibil: „Deși unii colegi au încercat să-l încurajeze, alții l-au arătat cu degetul și l-au învinovățit pentru gafa de la Bologna, care a contribuit la ratarea titlului. Un motiv decisiv pentru luarea deciziei de a pleca". După Avellino, Genoa și Parma, portarul, cotat acum trei ani la 15 milioane de euro, se pregătește de un alt împrumut, transferul definitiv fiind dificil de realizat.

Agentul său, Oscar Damiani, nu are deocamdată oferte clare: „Viitorul lui Radu? Vom înțelege exact cine are nevoie de un portar bun ca el. Fără alegeri pripite!".

Până acum nu au apărut decât unele discuții și zvonuri legate de interesul câtorva echipe din Serie A, Torino, Empoli și două nou-promovate, Lecce și Cremonese.

Citește și: 

Fosta iubită a lui Horia Tecău s-a cuplat cu „domnul Dan” de la Survivor. Primele imagini
SURVIVOR
Fosta iubită a lui Horia Tecău s-a cuplat cu „domnul Dan” de la Survivor. Primele imagini
Bianca Drăgușanu a atras toate privirile la petrecerea VIVA! » Cum a putut să apară fosta iubită a lui Adrian Cristea
EVENIMENT
Bianca Drăgușanu a atras toate privirile la petrecerea VIVA! » Cum a putut să apară fosta iubită a lui Adrian Cristea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
gigimarga2
gigimarga2  •  07 Iunie 2022, 07:57

Apropo nu mai imprastiati ideea ca fotbalistii trebuie sa fie niste ,,sfinti" . Sa i judecam doar dupa ceea ce fac pe teren . In rest sunt si ei oameni, nu mai fiti ipocriti

gigimarga2
gigimarga2  •  07 Iunie 2022, 07:51

Din cate stiu povestea s-a imtamplat in vacanta de iarna . Cel putin ciudat momentul pe care ati ales voi sa publicati o stire foarte veche. Pai deh linistea la echipa nationala trebuie protejata , nu -i asa ?

fibra
fibra  •  07 Iunie 2022, 07:29

Se spune corect"isi ridica moralul",dar nu pentru fotbal.Inca unul care a castigat bani degeaba.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează