INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ionuț Radu renunță la un salariu: 67.000 de euro » Ce măsuri se iau la Parma

Ionuț Radu
Ionuț Radu

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 19:10

Toți jucătorii și antrenorii de la Parma, inclusiv Ionuț Radu, au acceptat să cedeze banii pe care ar fi urmat să-i primească în aprilie.

După campioana Juventus, Parma este al doilea club din Serie A la care jucătorii și membrii staffului tehnic acceptă să cedeze o parte din bani în această perioadă de criză. În total, 40 de oameni.

Ionuț Radu, coechipierii și antrenorii lui vor renunța la salariul pe care ar fi trebuit să-l primească în luna aprilie. În cazul portarului în vârstă de 22 de ani, este vorba de 67.000 de euro.

"Tricolorul", împrumutat până la sfârșitul sezonului la Parma, se va întoarce la Inter sau va fi din nou cedat de nerazzurri, la Udinese ori Torino.

EXCLUSIV Adrian Mutu, provocat de Costin Ștucan: „Îți spun un meci trucat în care ai jucat” / „Cum să fie blat? Tu ai văzut ce goluri am dat?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  16 Aprilie 2020, 09:57
Postat de gazistu pe 15 Aprilie 2020, 22:13

un apartament in Bucuresti, de 2 camere, de 60-65 mp...lasa ca nu moare de foame., EVENTUAL MANCA PE la stadion ca au bucatarie cei de la Parma, la stadion :)))

Lui @gazistu: da-mi 40 de exemple din cei cu pensii speciale si care au renuntat o luna la castigurile lor. Gestul conteaza, solidaritatea umana, marinimia si empatia.

gazistu
gazistu  •  15 Aprilie 2020, 22:13

un apartament in Bucuresti, de 2 camere, de 60-65 mp...lasa ca nu moare de foame., EVENTUAL MANCA PE la stadion ca au bucatarie cei de la Parma, la stadion :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează