INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Interes tot mai mare pentru Ionuț Radu! O echipă tare din La Liga și una din Serie A îl vor pe portarul lui Inter

Ionuț Radu // FOTO: Imago
Ionuț Radu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2021 12:40 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 13:34

După un sezon în care a bifat doar două meciuri la Inter Milano, portarul Ionuț Radu ar putea să plece de la campioana Italiei.

Mundo Deportivo scrie că românul de 24 de ani are două oferte, de la Real Sociedad și Hellas Verona, și ar putea pleca de la Inter, acolo unde nu a putut emite pretenții la titlularizare în fața lui Samir Handanovic.

Real Sociedad și Verona îl vor pe Ionuț Radu

Spaniolii scriu că luni după amiază au început primele negocieri dintre conducerea lui Real Sociedad și cea a lui Inter pentru transferul fostului internațional de tineret. 

Clubul basc caută un portar care să concureze cu Alex Remiro pentru un post de titular, iar șefii s-au orientat către Ionuț Radu. Spaniolii ar vrea ca mutarea să se facă rapid, până pe 8 iulie, dată la care echipa va avea reunirea.

Real Sociedad, care a terminat sezonul din La Liga pe locul 5 și va juca în grupele Europa League, va trebui să lupte cu Verona, locul 10 din Serie A, pentru Radu, clubul italian fiind și el interesat de aducerea portarului român.

6.000.000 de euroe cota lui Ionuț Radu, potrivit transfermarkt

„Ionuț Radu este un portar tânăr, de 24 de ani și 1,88 m, care s-a format la Steaua și Dinamo. Radu, care a fost în vacanță în Ibizia, a trăit unele dintre cele mai bune momente la EURO U21, din 2019. Portarul român a avut prestații bune, fiind unul dintre remarcații turneului”, notează Mundo Deportivo.

Crescut la juniorii de la Dinamo și FCSB, Radu a ajuns la Inter în 2013, fiind împrumutat ulterior la Avellino, Genoa și Parma. În total, are 53 de partide în prima ligă din Italia, dintre care 3 pentru Inter.

VIDEO Anghel Iordănescu: „Sunt convins că echipa României ar fi avut o prestație bună la EURO!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Turiști vs. fotbaliști: românii care au fost la EURO 2019 se distrează în vacanțe » Jucătorii care nu au impresionat atunci strălucesc acum la EURO 2020

Interes din Serie A pentru Radu Drăgușin! Ce cluburi îl vor + ce plan are Juventus cu el

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cky33
cky33  •  22 Iunie 2021, 14:57
Postat de cipok pe 22 Iunie 2021, 13:32

Din nou statistică la portar, FĂRĂ statistică de goluri primite, cum ar fi relevant la un portar și CU statistici irelevante referitor nr.goluri marcate...am mai scris despre asta ...

Ai pretentii prea mari de la platforma GSP. Este mai mult decat clar ca nu ai pe nimeni capabil sa faca niste interogari simple in sql sau macar sa manipuleze rudimentar niste fisere excel...La fel de clar este ca nu mentin nici o baza de date serioasa cu statistici, de aici si numarul mare de erori. Recomandarea mea pentru ei, daca nu au un minimum departament de data intelligence, macar sa urmareasca site-ul transfermarkt care are datele actualizate in timp real si sa faca copy-paste, precizand sursa. Dar aparent, obtin mai multe clickuri din ce au facut prin dobrogea fosti detinuti sau baieti prinsi in prosop decat prin prezentarea unor informatii statistice de interes real.

cipok
cipok  •  22 Iunie 2021, 13:32

Din nou statistică la portar, FĂRĂ statistică de goluri primite, cum ar fi relevant la un portar și CU statistici irelevante referitor nr.goluri marcate...am mai scris despre asta ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează