INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JUVENTUS

EXCLUSIV Interes din Serie A pentru Radu Drăgușin! Ce cluburi îl vor + ce plan are Juventus cu el

Radu Drăgușin // FOTO: Imago
Radu Drăgușin // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2021 09:34 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 10:48

Radu Drăgușin (19 ani) a semnat prelungirea contractului cu Juventus la începutul lunii aprilie, până în 2025, și așteaptă reunirea lotului pentru a vedea care este viitorul său.

Florin Manea, impresarul internaționalului de tineret, a fost invitat la GSP LIVE și a vorbit despre Drăgușin, despre care a spus că ar putea fi împrumutat în această vară, existând deja oferte pentru acesta.

VIDEO Ofertă din Serie A pentru Radu Drăgușin: „Sunt echipe interesate, ca Genoa și Cagliari”

Am fost în Italia acum două săptămâni și am vorbit cu cei de la Juventus. Ei nu vor să-l împrumute acum, ceea ce e normal. Până nu-l vede Allegri la pregătire nu se întâmplă nimic. Parcă pe 15 iulie o să fie reunirea.

Antrenorul vrea să vadă lotul, iar după aceea va fi o discuție și va zice «Mă bazez pe tine» sau «Anul acesta nu cred că...». Noi ne dorim să continue la Juventus, dar vrem să joace.

Sunt multe echipe interesate, precum Cagliari, Genoa sau cluburi din Anglia. Ne-am întâlnit cu președintele lui Cagliari, a vorbit cu noi și a încercat să ne convingă.

I-am zis «Deocamdată, nu e vorba că nu vrem noi, ci că nu dorește Juventus». A rămas să vorbim. În cazul în care ni sa comunica faptul că nu va juca destul, atunci luăm în calcul un împrumut. El trebuie să joace.

Anul trecut a făcut un salt important. El trebuia să joace la Primavera, care a câștigat campionatul, dar a depășit acel nivel. Îmi dă curajul să sper la mai mult, că poate face față la Juventus”, a spus Florin Manea la GSP LIVE.

Radu Drăgușin a bifat 4 apariții în tricoul lui Juventus în actuala stagiune, una în Champions League, una în Serie A și două în Cupa Italiei, unde a fost integralist. El ajuns la Juventus în 2018, făcând un salt impresionant de la U17 la Primavera și la U23, în doar doi ani.

Presa din Italia scrie că salariul din primul sezon al noului acord va fi de 500.000 euro și va crește în următoarele, ajungând aproape de un milion net pe an.

3.000.000 de euroe cota lui Radu Drăgușin, potrivit transfermarkt

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Argentina, victorie la limită în grupele Copa America + Remiză în derby-ul serii

Fotbalistul din grupa B de la EURO care l-a vrăjit pe Victor Pițurcă: „O să devină vedetă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dora
dora  •  22 Iunie 2021, 10:06

Bravo, bă, Manea că i-ai semnat prelungirea cu Juve, ca sa il imprumute la o echipa modesta din serie A ori ca sa il foloseasca drept moneda de schimb...in loc sa gasesti o echipa buna la care sa i se garanteze postul de titular ! Ai ales varianta cea mai usoara pentru tine si cea mai defavorabilă pentru jucător !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează