INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Ianis Hagi la Genk // Italienii au luat foc din cauza transferului: „O bătaie de joc!” » Fiorentina are de suferit

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2019 18:45

Transferul lui Ianis Hagi (20 de ani) la Genk în schimbul a 4 milioane de euro a stârnit reacții dure în presa din Italia.

Jurnaliștii italieni de la calcionews24.com se așteptau ca Fiorentina să primească o sumă importantă după transferul mijlocașului în Belgia, ținând cont că s-au vehiculat oferte de 10 milioane de euro pentru român, cum ar fi cea de la Spartak Moscova.

„Ce bătaie de joc cu vânzarea lui Ianis Hagi la GenkInteresul Fiorentinei în privinţa lui Ianis Hagi este datorat profitului pe care clubul îl obţine de pe urma vânzării. În urma sumei de transfer iniţiale anunţate, 10 milioane de euro, Montella ar fi trebuit să obţină în jur de 3,5 milioane de euro, însemnând 30% din procentul păstrat.

Dar directorul sportiv al lui Genk a negat suma de transfer în valoare de 10 milioane de euro. Au fost doar 4 milioane de euro, iar Fiorentina va încasa în jur de un milion de euro”, a scris sursa citată.

Reacția italienilor vine după ce Dimitri De Conde, directorul sportiv al lui Genk, a recunoscut că echipa sa n-a plătit 8 milioane de euro pentru Ianis: „Adevărul e că l-am luat pe Hagi la jumătate de preţ! Presa vorbeşte de 8 milioane de euro, dar nu este cazul”.

2.000.000 €și un procent de 30% dintr-un eventual transfer a plătit Gică Hagi pentru a-l recupera pe Ianis de la Fiorentina în 2018

Vezi și:

Hagi, devastator în conferință: „Boboc îmi cerea schimbare în minutul 60, dar l-am lăsat să sufere!” » Ironii la adresa Craiovei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
133549200841208
Chirac Donny  •  22 Iulie 2019, 15:19

come mai ?bàtaie de joc ???,,ma che dici? corvino ia dat un ,,stipendio '' de *** 80 sau 90 de mii pe an l-au sabotat dupà ce a fost cel mai bun in pregàtiri dar totusi vrea 30/100 din urmatoarea vinzare? stranissimo nu?si Rebici a avut parte de acelasi tratament acum valoreaza 40 de milioane la fel Zaniollo deci e prostie mare la corvino iar Hagi senior poate fi pàcàlit doar odatà in plus Baciul care e presedinte la Viitorul a jucat la Lecce asa cà stie multe de ,,furbizia ''lui corvino...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  21 Iulie 2019, 11:42

Minciuna are picioare scurte !

caminero
caminero  •  21 Iulie 2019, 11:33
Postat de steaua.libera pe 20 Iulie 2019, 22:03

Puți a propaganda rusă

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează