INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Italienii se aşteaptă la probleme mari pentru Mutu! Vezi ce jucător vizează Fiorentina

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Fostul director general al lui Napoli, Pierpaolo Marino, ştie deja ce politică va aborda Fiorentina în perioada de transferuri din vară, principala preocupare a oficialilor viola urmînd a fi încercarea de a-l înlocui pe Adrian Mutu.

"Pentru era post-Mutu, în virtutea raporturilor excelente pe care le au cu Udinese, conducătorii Fiorentinei vor încerca să obţină semnătura lui Toto Di Natale.

Chiar dacă iubeşte echipa, campionul mondial are o afecţiune specială pentru Empoli, oraş foarte aproape de sufletul lui", a explicat Marino pentru Tuttomercatoweb.

Astfel, informaţiile care anunţă că Mutu va plăti scump în urma scandalului "Sibutramina" capătă din ce în ce mai multă veridicitate şi este de aşteptat ca decarul Fiorentinei să nu primească minimul de suspendare pe care îl aşteptau avocaţii săi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
 •  10 Martie 2010, 18:54

Un derbedeu care si-a facut de ras tara si adezamagit pe toata lumea.Trebuie suspendat din viata sportiva

 •  09 Martie 2010, 13:59

Asa il cheama? Toto? E cumva vorba de cainele lui Dorothy din Vrajitorul din Oz? Ca pe atacantul de la Udinese il cheama Antonio din cate stiu...

 •  09 Martie 2010, 13:39
Postat de pe 09 Martie 2010, 13:08

Acuma sa nu exageram ca Mutu era sau putea sa fie peste Gheorghe Hagi... Hagi a fost si ramane unic! Hagi era un jucator dedicat 100% Romaniei. Hagi la intoarcerea nationalei de la Campionatul Mondial din SUA 94 era in lacrimi dupa eliminarea in sferturile de finala. Dupa 0-5 cu Serbia, Mutu ce a facut?!

a fost in discoteca sa bea de suparare

Vezi toate comentariile (14)
Comentează