INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Italienii susţin că Mutu s-a despărţit de "Artemio Franchi" » Ultimul salut?

În trecut, Bologna era adversarul favorit al lui Mutu (stînga): îi marcase 4 goluri. Ieri, n-a mai reuşit nimic
Foto: Agerpres
În trecut, Bologna era adversarul favorit al lui Mutu (stînga): îi marcase 4 goluri. Ieri, n-a mai reuşit nimic Foto: Agerpres

Articol de - Publicat luni, 16 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 15 mai 2011 19:26

În discuţii cu Fiorentina pentru a-şi rezilia contractul, ”tricolorul” a făcut figuraţie pe teren cu Bologna, ca în multe din partidele acestui sezon

Adi Mutu n-a fructificat ieri ocazia de a se despărţi cu fruntea sus de suporterii Fiorentinei. Antrenorul Sinişa Mihajlovici a fost cît se poate de generos, oferindu-i toate cele 90 de minute ale confruntării cu Bologna (1-1), numai că "tricolorul" a dezamăgit.

Dacă în prima repriză a mai făcut cîte ceva, culminînd cu un assist pentru Gilardino, rămas nefructificat, la reluare a fost tabula rasa. O evoluţie ce reflectă fidel întreaga stagiune a lui Mutu, marcată de suspendarea în cazul "sibutramina", de bătaia cu chelnerul albanez şi de o altă suspendare, pentru încălcarea regulamentului de ordine interioară al clubului.

Cumpărat în 2006, de la Juventus, cu 8 milioane de euro, decarul Viola îşi negociază în aceste zile rezilierea contractului, scadent în 2012. Iar ziarele franţuzeşti susţin că el ar putea deveni interesant pentru Monaco şi, eventual, Marseille dacă reuşeşte să plece gratis.


109 meciuri are Adi Mutu în tricoul Fiorentinei, pentru care a marcat 54 de goluri

2 milioane de euro anual net e salariul "tricolorului" la formaţia Viola

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
46and2
46and2  •  16 Mai 2011, 01:30

Cel mai bine pentru el ar fi sa ajunga la Marseille, dar acolo va trebui sa aiba prestatii ca sa fie titular.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează