INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MAINZ

Jucătorul român care a lucrat cu Klopp povestește: "Era de pe atunci puțin nebun. Am avut o singură dată probleme cu el"

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2016 18:44

Marius Niculae a avut ocazia să lucreze cu Jurgen Klopp în perioada în care a activat la Mainz și a rememorat câteva momente deosebite trăite sub comanda carismaticului tehnician.

"Era la fel ca acum, la antrenamente foarte serios, în rest râdeai tot timpul cu el. Întreținea o atmosferă foarte bună. Era de pe atunci un pic nebun. La un moment dat a dat Mohamed Zidan un gol și a intrat în teren după el să îl felicite. În toată Germania era cunoscut pentru astfel de ieșiri.

Chiar dacă îl putem cataloga nebun după reacții, este în primul rând foarte corect. Întreținea atmosfera, știa să facă glume, dar era foarte corect. Dacă greșeai ceva, te lua în birou și spunea «nu-mi place asta, nu-mi place asta! Dacă nu le faci cum spun eu, nu mai joci!»

Am avut o singură dată probleme cu el. Era la un meci cu Cottbus parcă, împotriva lui Vlăduț Munteanu. Am scăpat spre poartă, aveam un om mai în spate, dar am preferat să trag. A doua zi m-a chemat la el, mi-a pus faza de zece ori, s-a enervat foarte tare. A fost singurul moment în care m-am ciondănit cu el", a declarat Marius Niculae la Dolce Sport.

Niculae a jucat în 2007 șase meciuri pentru Mainz, echipă pe care Klopp a antrenat-o în perioada 2001-2008. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cainelup
cainelup  •  19 Mai 2016, 12:12

Uite ce au inteles *** din articolul asta....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  18 Mai 2016, 19:49

deci pelticul l-a impresionat pe klopp daca a stat asa de multe meciuri....

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  18 Mai 2016, 19:46

...ratangiu ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează