INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JUVENTUS

Cum l-a încurajat Pirlo pe Radu Drăgușin după debutul la Juventus » Imaginea surprinsă la finalul meciului cu Dinamo Kiev

Radu Drăgușin, în Juventus - Dinamo Kiev // foto: Imago +13   FOTO
Radu Drăgușin, în Juventus - Dinamo Kiev // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2020 08:51 / Actualizat joi, 03 decembrie 2020 09:30

Fundașul central român Radu Drăgușin (18 ani) a debutat pentru prima echipă a lui Juventus în meciul cu Dinamo Kiev din Liga Campionilor, scor 3-0. 

Toate rezultatele serii din Liga Campionilor pot fi văzute AICI

Antrenorul Andrea Pirlo, 41 de ani, i-a acordat primele minute în tricoul bianconero chiar în cea mai importantă competiție inter-cluburi, iar la finalul meciului l-a îmbrățișat pe tânărul stoper. 

foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
+9 FOTO

Drăgușin, 20 de minute pe teren în Juventus - Dinamo Kiev 3-0

Drăgușin i-a luat locul pe teren lui Merih Demiral în minutul 69 al meciului cu Dinamo Kiev și nu a ieșit în evidență în timpul petrecut pe teren. A pasat sigur și nu a fost pus la încercare pe faza defensivă.

Debutul lui Drăgușin nu a trecut neobservat. Gazzetta dello Sport a scris că Drăgușin a avut „o seară perfectă”, după ce „Pirlo i-a oferit ultimele 20 de minute pe teren și debutul cu prima echipă”, în timp ce Corriere dello Sport a remarcat cum „puternicul fundaș central născut în 2002” a avut parte de debut.

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

An încheiat pentru Erling Haaland! Ce s-a întâmplat cu starul lui Borussia Dortmund

FC Sevilla - Chelsea 0-4 » VIDEO Olivier Giroud, omul serii în Liga Campionilor! A setat un nou record după „pokerul” din Spania

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
thebluestlion
thebluestlion  •  03 Decembrie 2020, 11:14

Felicitări copile! Să fii serios și vei reuși lucruri mari!

1181489102022068
Oana Stanciu  •  03 Decembrie 2020, 11:01

Foarte frumos! Felicitări lui și antrenorului deopotrivă. Ce frumos este să vezi niște tinere talente care nu sunt înnăbușite de interese meschine. În Liga Campionilor joacă peste 7-8 asemenea copii, dar la noi nu vezi unul. Îi ține Becali și alții ca el la cutie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează