INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Juventus își asigură viitorul cu Drăgușin! Ce a postat românul după ce a semnat un nou contract

Radu Drăgușin (19 ani)
Radu Drăgușin (19 ani)

Articol de - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 12:04 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 13:26

Fundașul român Radu Drăgușin (19 ani) și-a prelungit înțelegerea cu Juventus până în 2025. „Din ianuarie era liber să plece gratis la o altă echipă, dar niciodată n-a arătat că vrea să schimbe aerul, din contră. Românul rămâne o piesă a viitorului la Juve", scrie Gazzetta dello Sport.

Cu mai puțin de trei luni înainte de expirarea acordului cu Juventus, Radu Drăgușin a pus capăt telenovelei și zvonurilor care-l dădeau transferat în Premier League ori Bundesliga. Ba era gata să reînnoiască, ba se răzgândise și pleca în străinătate, anunțau diverse surse media din Peninsulă. Internaționalul român de tineret continuă la campioana Italiei încă patru sezoane. 

„Abia așteptam să semnez noul contract cu clubul care întotdeauna a crezut în mine. Vreau să mulțumesc mai ales familiei mele, ce mi-a stat mereu aproape, dar și tuturor celor care m-au ajutat să fiu mai bun de la o zi la alta. Acum vine și timpul să răsplătesc încrederea pe care Juventus a avut-o în mine. Când joc între campioni, sunt motivat 100%”, e mesajul postat pe Instagram de apărătorul de 19 ani.

Drăgușin, în Urzeala Tronurilor la Juventus

La Gazzetta dello Sport a remarcat decizia luată de bianconeri în privința românului promovat în acest sezon la prima echipă de Andrea Pirlo. „Juventus își asigură viitorul: contract până în 2025 pentru Drăgușin. Deși existau mai multe cluburi din Europa interesate de Radu - Leipzig, Newcastle, Crystal Palace, Tottenham - , și toate îi asigurau un loc de titular, el a ales să rămână. Juve are o școală de apărători care îi permite să se maturizeze.și să crească. 

Clubul a decis să reducă media de vârstă și să înceapă un nou proiect, pe care i l-a încredințat lui Pirlo. Iar Drăgușin, care a debutat în toate competițiile în acest sezon, și putea pleca gratis la 1 iulie, este încă o piesă din viitorul piemontezilor”, a scris ziarul roz. Care îl compară pe „Drago” cu unul din puii de dragon în care regina Daenerys Targaryen a văzut mijlocul pentru a recuceri puterea, în serialul de mare succes „Urzeala Tronurilor”.

Salariu începînd de la 500.000 de euro

Sursa citată dezvăluie și cât va câștiga românul la bianconeri. Salariul din primul sezon al noului acord va fi de 500.000 euro și va crește în următoarele, ajungând aproape de un milion net pe an. Drăgușin a bifat patru apariții la Juve, una în Ligă, cu Ferencvaros, alta în campionat, cu Genoa, plus două în Cupă, cu Genoa și Spal, în care a fost și integralist.

VIDEO Valeriu Răchită crede că Drăgușin ar trebui forțat: „Are fizic de fundaș central adevărat”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Motivul pentru care Ștefan Radu a renunțat la naționala României: „Ăsta e adevărul, nu regret deloc”

George Pușcaș a luat nota 3, după o ratare singur cu portarul în partida cu Watford!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează