INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ce se întâmplă cu Radu Drăgușin la Juventus: „Allegri are o idee conturată”

Radu Drăgușin, Juventus // foto: Imago +3   FOTO
Radu Drăgușin, Juventus // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2021 18:46 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 19:19

Odată cu revenirea lui Daniele Rugani (26 de ani) la Juventus, românul Radu Drăgușin (19) are șanse mici de a evolua pentru prima echipă a clubului în sezonul 2021/2022.

Șansele ca Radu Drăgușin să fie printre cei 4-5 fundași centrali pe care Max Allegri se va baza sezonul următor par a fi destul de mici. Pe lângă Leonardo Bonucci, Matthijs de Light, Giorgio Chiellini și Merih Demiral, stoperul român va concura și cu Daniele Rugani, întors la Juventus după ce a petrecut 5 luni la Cagliari, sub formă de împrumut.

Astfel, Drăgușin devine a 6-a alegere pentru postul de fundaș central, postură din care ar prinde foarte puține minute pentru prima echipă.

Radu Drăgușin, încurcat de revenirea lui Daniele Rugani la Juventus: „Allegri are o idee conturată”

Șansa lui Radu ar fi ca Rugani să părăsească clubul, dar acest lucru pare improbabil în prezent. „Vor să îl păstreze pentru că Allegri are o idee deja conturată asupra defensivei”, a spus Davide Torchia, impresarul lui Rugani, potrivit Football Italia.

Drăgușin își dorește să rămână alături de prima echipă a lui Juventus în sezonul 2021/2022, dar totul depinde de decizia noului antrenor. Impresarul lui Radu, Florin Manea, a explicat la GSP Live în ce postură se află internaționalul român de tineret.

„Juventus nu vrea să-l împrumute acum pe Drăgușin”

„Am fost în Italia și am vorbit cu cei de la Juventus. Ei nu vor să-l împrumute acum, ceea ce e normal. Până nu-l vede Allegri la pregătire nu se întâmplă nimic. Parcă pe 15 iulie o să fie reunirea.

Antrenorul vrea să vadă lotul, iar după aceea va fi o discuție și va zice «Mă bazez pe tine» sau «Anul acesta nu cred că...». Noi ne dorim să continue la Juventus, dar vrem să joace.

Sunt multe echipe interesate, precum Cagliari, Genoa sau cluburi din Anglia. Ne-am întâlnit cu președintele lui Cagliari, a vorbit cu noi și a încercat să ne convingă.

I-am zis «Deocamdată, nu e vorba că nu vrem noi, ci că nu dorește Juventus». A rămas să vorbim. În cazul în care ni sa comunica faptul că nu va juca destul, atunci luăm în calcul un împrumut. El trebuie să joace.

Anul trecut a făcut un salt important. El trebuia să joace la Primavera, care a câștigat campionatul, dar a depășit acel nivel. Îmi dă curajul să sper la mai mult, că poate face față la Juventus”, a spus Florin Manea la GSP LIVE.

2025este anul în care va expira contractul dintre Drăgușin și Juventus

4 aparițiiare Radu la prima echipă bianconera

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Nu a rezistat decât un an la Barcelona » Adus cu tam-tam pe Camp Nou, jucătorul va fi împrumutat în Premier League

Italienii visează după calificarea în semifinalele Euro 2020: „Luați-l în calcul pentru Balonul de Aur” » Bookmakerii nu-l bagă în seama!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează