INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREȚ

Keșeru, atacantul pe care Becali îl caută? „Îmi termin contractul cu Ludogoreț, dar nu am luat încă o decizie”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 21:19

Gigi Becali caută cu disperare un atacant pe gustul său pentru FCSB, iar soluția ar putea veni din Bulgaria, unde Claudiu Keșeru (33 de ani) își va termina contractul cu Ludogoreț.

Vârful, care a mai jucat pentru FCSB în perioada 2014-2015, își încheie înțelgerea cu bulgarii în vară și nu știe ce va face. 

„E un subiect delicat, pentru că îmi termin contractul cu Ludogoreț în iunie. Sunt într-un moment în care îmi analizez puțin posibilitățile, dar nu am luat încă o decizie. E prematur să vorbim de chestia asta. Pasul care se impune în proporție de 80% ar fi să rămân acolo.  

Trebuie doar să ne înțelegem. După aceea, dacă va fi o variantă foarte interesantă din punct de vedere sportiv sau din punct de vedere financiar, o voi analiza", a declarat Claudiu Keșeru.

116 goluriîn 194 de meciuri a reușit Keșeru pentru Ludogoreț în toate competițiile

Vezi și:

FCSB // FC Sevilla vine la București după Dennis Man! Anamaria Prodan confirmă: „Gigi, putem să luăm milioanele, dar trebuie să avem grijă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează