INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROBLEME LA GALATASARAY

Kewell: "Mi-e greu la Galata cu Hagi antrenor"

HAGI ARE PROBLEME CU KEWELL
HAGI ARE PROBLEME CU KEWELL

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 15:49

Internaţionalul australian al echipei Galatasaray Istanbul, Harry Kewell, a afirmat că este greu ca el să rămână la formaţia turcă în cazul în care şi tehnicianul Gheorghe Hagi îşi va continua angajamentul, deoarece consideră că românul nu îl vrea în lot, informează cotidianul Vatan.

"Eu sunt fericit la Galatasaray şi îmi place viaţa la Istanbul. M-am obişnuit aici. Înainte de a sta la masa tratativelor pentru un nou contract să aflăm de la conducere dacă Hagi va rămâne sau nu la echipă. Consider că nu ne înţelegem bine şi că nu vorbim aceeaşi limbă în fotbal. Eu am venit la Galatasaray ca să câştig trofee, dar sunt aici de trei sezoane şi nu am obţinut nicio performanţă semnificativă. Mă simt dator acestui club. Dar dacă Hagi continuă, este greu ca eu să rămân, pentru că sunt de părere că nu mă vrea în echipă", a spus Kewell într-o discuţie cu impresarul său, Bernie Mandic.

Vatan notează că alţi jucători pe care i-a afectat venirea lui Hagi la Galatasaray sunt Lucas Neill, Milan Baros şi Emiliano Insua. "Ceilalţi străini din echipă, Zapata, Stancu, Culio, Cana şi Pino, nu au probleme cu tehnicianul român".

sursa: mediafax.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  28 Februarie 2011, 01:45

Kewell a cistigat in cariera Chanpions League si Supercupa. Deci a jucat la echipe care se uita de la etajul 10 la Turcia si Romania. Intre antrenorii pe care Kewell i-a avut si Hagi e o mare diferenta de valoare si experienta ! Cine stie cine e Missimovici si ce poate s-a mirat de quasi excuderea lui de catre Hagi. Nu-l mai aparati ca e varza! Are prea multe sechele mentale mostenite de la sportul comunist! Pleaca in doua-trei saptamini, de comun acord cu bascanii!

drak
drak  •  24 Februarie 2011, 17:25

Hagi trebuie sa se tina tare si sa-i faca sa inteleaga pe bascani ca jucatorii actuali trebuie inlaturati, nu vor performanta stau doar pentru ca e salariu mare, majoritatea sunt terminati ca fotbalisti, tot ei l-au sabotat si pe Rijkaard pentru ca nu le mai arde de fotbal, munca putina si bani multi, pierdem castigam salariu merge, l-am vazuti in tribuna pe acest Kewel la ultimul meci de campionat, statea cu picioarele pe scaun si facea caterinca il durea in basca de ce face echipa, cu riscul de a ma repeta chiar nimeni nu-si pune intrebarea cum e posibil ca Stancu si Culio sa iasa in evidenta? e o diferenta vizibila de valoare intre ei 2 si restul...

drak
drak  •  24 Februarie 2011, 17:18

Pai Hagi nu stiu daca are jumatate de an de cand a venit, in cei 2 ani jumatate ce a facut de a nu a castigat nimic? 85% din jucatorii galatei trebuie pusi pe liber, singurii jucatori care trag pentru echipa sunt cei adusi de hagi,restul joaca la trecerea timpul.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează