INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA / EUPEN - ANTWERP 1-4

Ladislau Boloni, ovaționat de fanii care îl contestau! Gestul care i-a cucerit

Ladislau Boloni - Antwerp
Ladislau Boloni - Antwerp

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2019 09:43

Antwerp a început foarte bine sezonul. E lider după cea mai clară victorie la startul campionatului. Loți Boloni a recunoscut că a greșit față de Hairemans și l-a titularizat, iar decarul a fost duminică printre cei mai buni.

Într-o etapă dominată clar de oaspeți, care au câștigat șase din cele opt meciuri ale primei etape (Genk a fost singura învingătoare acasă), Bölöni e pe locul 1 la startul campionatului cu Antwerp: 4-1 în deplasare cu Eupen. Iar fanii roș-albilor, ce ar fi vrut să aibă alt antrenor în acest sezon, i-au scandat numele lui Loți la sfârșitul meciului. I-a impresionat pe toți cu gestul său de a-l titulariza pe Geoffry Hairemans.

„Suferința lui mă rănește”

În urmă cu o săptămână, tehnicianul recunoștea: „Geoff e un băiat care sigur ar merita să joace mai mult și poate că uneori am greșit față de el. Îl văd cum suferă că nu îl las să evolueze. Suferința lui mă rănește... Știu că, indiferent ce alegeri voi face, el va fi mereu bun și nu va reacționa niciodată”.

„Mbokani e fiul meu, nu-i așa?”

Duminică seară, nu l-a mai uitat pe bancă pe Hairemans. Și, chiar dacă nu a înscris, decarul a fost 90 de minute printre cei mai buni jucători ai lui Antwerp. „Sunt foarte mulțumit de el, cum am fost și anul trecut. Hairemans e cel mai bun prieten al meu. Iar Mbokani e fiul meu, nu-i așa?”, a glumit Bölöni cu ziariștii belgieni. Mbokani, cel care îl ajutase pe antrenor să cucerească titlul în Belgia cu Standard, în urmă cu zece ani, a reușit primele două goluri ale partidei. E cel mai important om al lui Antwerp.

„Când lucrurile merg rău, problemele ies la suprafață”

Loți are însă nevoie de un lot mai puternic. Continuă să o spună: „Nu suntem încă așa cum mi-aș dori să fim. Sută la sută. Încă mai e loc să creștem. De aceea, orice întărire ar fi binevenită”. A și explicat: „Când lucrurile merg bine, nimeni nu vede problemele. Dar, când merg rău, problemele ies una după alta la suprafață. Iar atunci, opțiunile în plus te ajută să le rezolvi”.

6 meciuri a disputat Loți Bölöni împotriva lui Eupen, câștigându-le pe toate: adversarul ideal

50 de minute a fost media minutelor jucate de Hairemans sezonul trecut (doar 22 de meciuri)

„Să ne calificăm din nou în play-off? Aș semna imediat cu ambele mâini.

Prima repriză a fost încurajatoare, dar nu chiar bună. A doua a fost evident mai bună. Suntem bucuroși, însă știm și că acesta a fost primul meci. Așa că mai bine să ne liniștim”
Loți Bölöni, antrenor Antwerp

„Cu jucătorii aleși la start, Bölöni a anunțat clar că el e șeful la echipă”
Gazet van Antwerpen, jurnal flamand

VEZI ȘI:

NAPOLI - LIVERPOOL 3-0 // VIDEO + FOTO Napoli, cu Vlad Chiricheș pe teren 45 de minute, a umilit campioana Europei!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează