INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRUPA J

LASK - Ludogoreț 4-3 » Cosmin Moți, recordman la Ludogoreț!

LASK - Ludogoreț 0-0. Cosmin Moți, căpitan
LASK - Ludogoreț 0-0. Cosmin Moți, căpitan

Articol de - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 13:08 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 13:52

Fundașul Cosmin Moți, în vârstă de 36 de ani, din 2012 la Razgrad, are 80 de meciuri în cupele europene, cele mai multe la verzi, egalând performanța lui Marcelinho.

Pe 3 decembrie, Cosmin Moți va împlini 36 de ani și încă joacă la Ludogoreț, clubul carierei sale. La opt luni de sfârșitul contractului, stoperul a mai reușit o performanță la verzi. A egalat recordul de meciuri în cupele continentale al brazilianului Marcelinho (s-a întors în vară acasă, după nouă sezoane în Bulgaria). 80! Și îl poate depăși, dacă joacă și săptămâna viitoare în Europa League, acasă, cu Tottenham.

Fundașul central care va rămâne în istoria clubului (una dintre peluzele stadionului se numește "Cosmin Moți", după ce a calificat-o pe Ludogoreț în premieră în grupele Champions League, în 2014) se apropie de 300 de partide în toate competițiile (e în Top 3) și ocupă locul 6 în ierarhia all-time a golgeterilor.

Joi însă, în LASK - Ludogoreț 4-3, apărarea condusă de el a fost la pământ, făcând o mulțime de greșeli. Prima oară când primește patru goluri în acest sezon. "Nu a fost meciul nostru. Prea multe erori", a conchis antrenorul interimar Stanislav Ghencev. 

TOP MECIURI ÎN TOATE COMPETIȚIILE
1. Marcelinho 347
2. Diakov 334
3. Moți 294
4. Wanderson 245
5. Keșerü 214

TOP MECIURI ÎN EUROPA
1-2. Moți 80
    Marcelinho 80
3. Diakov 78
4. Wanderson 64
5. Keșerü 52

TOP GOLGETERI ÎN TOATE COMPETIȚIILE
1. Keșerü 122
2. Marcelinho 98
3. Wanderson 65
4. Misidjan 49
5. Quixadá 42
6. Moți 38

Keșerü, accidentat la aductori

Golgeterul all-time al lui Ludogoreț a lipsit la ultimele două meciuri ale verzilor, și în campionat, și în Europa League. S-a accidentat la aductori la 1-2 cu Antwerp, în urmă cu o săptămână. 

Vezi AICI rezultatele și programul din Europa League!

Clasament grupa J Europa League:

Rangers - Lech Poznan 1-0. Ianis Hagi, invizibil: „A irosit mingi și a părut obosit” » Nota 4!

Milan - Sparta Praga 3-0. Ciprian Tătărușanu, tot cea mai mică notă: „Spectator” » Ce s-a întâmplat pe „San Siro”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează