INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRUPA D

Rangers - Lech Poznan 1-0. Ianis Hagi, invizibil: „A irosit mingi și a părut obosit” » Nota 4!

Rangers - Lech Poznan 1-0. Ianis Hagi
Rangers - Lech Poznan 1-0. Ianis Hagi

Articol de - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 10:39 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 11:30

Ianis Hagi, 22 de ani, a fost aproape absent împotriva polonezilor, primind cea mai mică notă la 1-0 cu Lech Poznan. În schimb, Rangers e fără greșeală: 5 victorii în 5 meciuri de Europa League

Rangers este unica echipă britanică neînvinsă în primele două luni ale acestui sezon în toate competițiile. Are 15 victorii și două egaluri în 17 meciuri (14 fără gol primit) în campionat și Europa League, cinci succese în cinci partide continentale (trei în preliminarii, două în grupe). Steven Gerrard pare să fi găsit în sfârșit cheia spre marea performanță la Glasgow. Lider în Scoția, cu șase puncte în fața lui Celtic, și un traseu de EL fără greșeală până acum.

Ianis Hagi are rolul său în acest mecanism, dar jocul nu e constant. Alternează evoluțiile bune cu cele slabe. Joi, la o zi după ce managerul albaștrilor spusese că "Hagi s-a integrat perfect, calitatea și abilitatea de pasator sunt evidente, poate deschide în orice clipă o apărare dacă are spații", a fost aproape inexistent la 1-0 cu Lech Poznan. Fiind înlocuit în minutul 69.

"Gerrard așteaptă acțiune din partea lui, dar acum nu a avut suficientă șiretenie în joc. A ratat o ocazie la începutul meciului, a irosit mingi și a părut obosit, per ansamblu. Lipsă de viteză la acest nivel", l-a caracterizat The Scottish Sun, care i-a dat nota 4, cea mai mică. Pentru Daily Record, "Hagi a căutat scânteia creativă. A găsit-o rar. Legătura cu Tavernier nu a mai fost la fel de eficientă ca de obicei". Nota 6. The Herald, la mijloc. 5. "Nu a primit suficiente mingi pentru a avea impact". 

42-4este golaverajul lui Rangers în 17 meciuri jucate acest start de sezon în toate competițiile

8assisturi și un gol are Ianis Hagi la Rangers în actuala stagiune (folosit în 16 partide)

Vezi AICI rezultatele și programul din Europa League!

Clasament grupa D Europa League:

Nicușor Stanciu s-a revanșat cu Leverkusen, după ce a intrat și a ratat un penalty

CFR Cluj, spectaculoasă în Europa League! Echipa lui Dan Petrescu a ajuns la o bornă incredibilă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
reteleanu
reteleanu  •  30 Octombrie 2020, 14:31
Postat de Alexandru Cristian Vasile-Bugarin pe 30 Octombrie 2020, 13:26

Cum ati observat asta? Si de ce nu l-ar accepta? Din invidie? Din sovinism? Ii pute gura? Ce placut e sa ne victimizam! Si Tata Hagi ce sa faca? Sa-l duca la Barcelona, sau la Real?

nu cred ca se pune problema de "neacceptare" pe alte socoteli decat cele pur sportive. dar e evident ca atunci cand esti moale, nu-ti asumi riscuri, nu prezinti incredere, e normal sa te "marginalizeze". cum le zicea benzema la pauza alora de la real despre vinicius: "nu-i mai dati, ba, mingea, ca nu face nimic cu ea". asta este, viata e dura.

reteleanu
reteleanu  •  30 Octombrie 2020, 14:27
Postat de bogat pe 30 Octombrie 2020, 13:12

Ianis a avut mare noroc cu numele, altfel nu ajungea la Rangers si nu primea atata intelegere. Nu e jucator rau, dar deocamdata nu are un nivel prea stralucit, traieste din cateva sclipiri odata la 5 meciuri. Trebuie sa mai creasca fizic si sa munceasca mult mai mult ca sa poata spera sa devina un jucator bun. Altfel de curiozitate: exista cineva in redactia GSp care priveste meciurile lui Rangers ca sa poata emite si propria parere? Asta cred ca trebuie sa faca jurnalistii adevarati de sport, altfel orcine poate sa caute pe net opiniile altora. Ar fi normal ca articolul sa inceapa cu opinia redactorului pe baza vizionarii meciului si mai apoi cu citatele din presa locala. E drept ca asta inseamna efort in plus si timp alocat meciului, organizarea echipei redactionale ca sa acopere toate meciurile critice samd.

ha, ha, buna observatia cu ne-munca redactorilor gsp :) bine ca-l critica pe ianis ca nu alearga pe teren :)

389767441538495
Tudor Petrascu  •  30 Octombrie 2020, 13:49

Aseara m-am uitat la Ianis, nu la CFR, nu la Rangers. Nu alearga decat cand n-are de ales, rar dribleaza, prefera sa scape de minge cat de repede poate. Mi-e simpatic, de-asta ma tot uit la el, sper ca vreo echipa sau antrenor sa-i de curaj, ieri imi parea speriat de ce-avea pe umeri.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează