INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA 2

Laude pentru Dennis Man după ultimul său meci: „Scânteietor! S-a transformat în extremă stânga cu drepturi depline”

Dennis Man a bifat 17 jocuri la Parma în acest sezon, reușind trei goluri și un assist // Foto: Getty Images
Dennis Man a bifat 17 jocuri la Parma în acest sezon, reușind trei goluri și un assist // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 27 februarie 2022 12:00 / Actualizat duminica, 27 februarie 2022 13:30

Dennis Man (22 de ani) a fost cel mai bun de pe teren în meciul Parmei cu SPAL, scor 4-0. A creat faza primului gol, pasând apoi decisiv la al treilea. Mutarea în banda stângă l-a readus ca titular incontestabil.

Sinusoida pe care Dennis Man s-a înscris în 2022 pare să fi ajuns pe panta ascendentă a evoluțiilor sale. Extrema română a bifat al treilea meci ca integralist la Parma, în succesul net (4-0) contra lui SPAL, și din nou s-a făcut remarcat. A participat la trei din cele patru goluri, oferind assistul la al treilea, și italienii l-au văzut cel mai bun de pe teren.

„Dennis Man este devastator!”

„Nu înscrie, dar forma lui este scânteietoare. De la el a plecat acțiunea de 1-0 și a semnat pasa de gol la 3-0, servindu-l excelent cu o diagonală pe Franco Vazquez. A fost factorul decisiv pe stânga”, l-a elogiat Tuttomercatoweb, care l-a notat cu 8. 

„Rupe jocul când trebuie, acoperă bine în defensivă și pare că s-a integrat în noul rol în sistemul 3-4-1-2. Când adversarii obosesc, fostul jucător de la FCSB își mărește ritmul și este devastator!”, a completat agenția Parmalive, într-o analiză a prestațiilor sale.

Necruțător pe stânga

Și antrenorul și-a schimbat optica în privința lui și-i dă credit. „Iachini nu i-a oferit inițial spațiul dorit și asta ne-a făcut să ne gândim la un posibil rămas bun de la Parma, care a fost foarte aproape până la ultimele ore din mercato. Până la urmă, Man a rămas și s-a transformat în extremă stânga cu drepturi depline. Sacrificat? Poate, din moment ce joacă mai departe de poartă. Românul a găsit însă o modalitate de a avea impact, atât de mult încât în ​​ultimele partide a fost mereu printre cei mai buni din echipă. Man a părut necruțător.”

Concluzia? „În acest moment ne întrebăm dacă fostul FCSB-ist va putea într-adevăr să-și schimbe rolurile și să găsească un punct de cotitură nu doar în sezonul personal, ci chiar și în carieră. Este prematur să decidem, dar să vezi Parma cu atât de mulți jucători care dau baloane precum Man, Vazquez și Bernabé sigur ne dă speranțe bune pentru viitor.”

E greu să găsești un jucător ca Dennis Man la nivel internațional, în acest rol, stângaci, cu caracteristicile lui. Are marjă mare de creștere, devine mai bun pe faza ofensivă, dar și-n defensivă 
- Giuseppe Iachini, antrenor Parma

Citește și alte știri despre stranieri: 

Moruțan, al doilea meci la rând exclus din lotul lui Galatasaray: „Lipsă de disciplină și neimplicare la antrenamente”

Vlad Chiricheș, integralist la victoria lui Sassuolo » Ce notă a primit căpitanul României + ce a scris presa din Italia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  27 Februarie 2022, 13:44

Se pare ca ar face fata cu brio in Serie C !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează