INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Moruțan, al doilea meci la rând exclus din lotul lui Galatasaray: „Lipsă de disciplină și neimplicare la antrenamente”

Olimpiu Moruțan
Olimpiu Moruțan

Articol de - Publicat duminica, 27 februarie 2022 10:26 / Actualizat duminica, 27 februarie 2022 13:29

Domènec Torrent, antrenorul lui Galatasaray, l-a lăsat pe Olimpiu Moruțan, 22 de ani, în afara grupului și pentru jocul împotriva lui Rizespor, programat diseară la Istanbul.

Începe să se confirme știrea că Domènec Torrent, antrenorul catalan al lui Galatasaray, fostul secund al lui Pep Guardiola, vrea să scape de Olimpiu Moruțan

Domenec Torrent vrea să scape de Moruțan

După ce mijlocașul în vârstă de 22 de ani nu a fost convocat pentru meciul cu Göztepe, de la Izmir, pe 21 februarie, presa turcă a dezvăluit că tehnicianul i-a cerut președintelui clubului să-l excludă definitiv din lot pe „tricolor”. Dar Burak Elmas l-a refuzat, cel puțin pentru moment.

Totuși, Torrent a luat aceeași decizie radicală și în acest weekend. A doua etapă la rând, Moruțan a rămas în afara grupului pentru partida împotriva lui Rizespor, de diseară. 

Doar Moruțan și Arda Turan, în afara lotului la Galatasaray

Dintre cei trei jucători îndepărtați din echipă runda trecută, Alpaslan Öztürk a reintrat. Moruțan și veteranul Arda Turan (35 de ani) n-au prins lotul nici acum, la fel ca Halil Dervişoğlu. 

Căpitanul Fernando Muslera, din 2011 la Galatasaray, este încă nerefăcut după accidentarea suferită în decembrie la ligamentele genunchiului stâng.

3,5 milioane de euroa fost suma de transfer pentru care a fost vândut Olimpiu Moruțan la Galatasaray, anul trecut; FCSB ar trebui să mai primească 600.000 de euro, bonus pentru minimum 15 meciuri jucate

Olimpiu Moruțan va mai juca doar în cazuri extreme

Jurnaliștii turci susțin că, în cazul lui Moruțan, Torrent a fost nemulțumit de „lipsa de disciplină și neimplicarea la antrenamente”. Și va mai prinde un meci doar dacă unul dintre jucători e accidentat sau suspendat. 

Galatasaray are 14 străini și numai 12 pot fi incluși în lot”, a scris site-ul Sporx. De această dată însă, antrenorul a oprit 11 străini. Chiar și așa, a renunțat la Moruțan. „La sfârșitul sezonului, românul va fi împrumutat”, anunță presa de la Istanbul.

Citește și alte știri despre stranieri: 

Vlad Chiricheș, integralist la victoria lui Sassuolo » Ce notă a primit căpitanul României + ce a scris presa din Italia

Calvarul prin care au trecut românii care au plecat din Ucraina: „M-am simţit ca într-un film despre sfârşitul lumii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
maxp
maxp  •  28 Februarie 2022, 09:31

La cum arata clasamentul la ora actuala, sa vii sa dai vina pe jucători individual e de-a dreptul penibil. S-a chinuit asta sa obțină primul succes de când e acolo, îl obține la o luna jumate. Pai pe el ar trebui sa se excludă singur.

petre47
petre47  •  27 Februarie 2022, 17:52

Inca un transfer rusinos facut de Becali. Ma mir cum reusesc unii sa se lase pacaliti de Becali (si familia).

1618597915124142
Alexandru Chis  •  27 Februarie 2022, 16:09
Postat de Mihnea Ilie pe 27 Februarie 2022, 12:42

Profesioniști ziariștii GSP!!! NICI MĂCAR NU AU BUNUL SIMȚ SA VERIFICE TEXTUL ÎNAINTE DE PUBLICARE!!! Inadmisibil. Nivel de 4 clase primare.

Este Olimpiu Morutan!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează