INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

Laurențiu Reghecampf a spart gheața la Al Ahli! Prima victorie, la scor de neprezentare

Laurențiu Reghecampf a câștigat primul meci alături de Al Ahli // foto: Twitter @ AlAhli
Laurențiu Reghecampf a câștigat primul meci alături de Al Ahli // foto: Twitter @ AlAhli

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 08:51 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 09:05

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a obținut prima victorie alături de Al Ahli. Echipa antrenorului român a câștigat cu 3-0 în fața celor de la Al Shorta, în Liga Campionilor Asiei.

A treia încercare a fost cu noroc pentru Laurențiu Reghecampf. Al Ahli a câștigat primul meci sub comanda sa, la Jeddah, în Liga Campionilor Asiei. Al Shorta, echipă din Irak, n-a avut vreo șansă cu Al Ahli.

Victorie clară pentru Al Ahli în Liga Campionilor Asiei

Fără Alexandru Mitriță, accidentat, responsabili cu golurile au fost Abdullah Tarmin (minutul 22), Driss Fettouhi (37) și Abdulrahman Ghareeb (90+4).

A fost, așadar, prima victorie reușită de Al Ahli în grupa C a Ligii Campionilor Asiei. Trupa lui Reghecampf a remizat cu Al-Duhail, 1-1, și a pierdut clar cu Esteghlal FC, 2-5, chiar la primul meci la care Reghecampf a stat pe bancă.

Clasament grupa C Liga Campionilor Asiei: Al Ahli, pe 3

LocEchipăMeciuri jucatePuncte
1Al-Duhail37
2Esteghlal FC36
3Al Ahli34
4Al Shorta30

Pentru Al Ahli urmează tot un meci cu Al Shorta, de această dată pe teren propriu. Acesta se va juca sâmbătă, 24 aprilie.

VIDEO. Anamaria Prodan povestește cum a fost ținut Adrian Mutu la regim de Laurențiu Reghecampf: „Mânca un iaurt pe zi!”

Mai multe știri despre stranieri:

Lucescu, aproape de event în Ucraina! + Răbufnire la final: ce le-a strigat fanilor care l-au insultat

Juventus - Parma 3-1. Man și Mihăilă, tot mai aproape de retrogradare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  22 Aprilie 2021, 13:17

Asta si cu Olaroiu sunt cei mai josnici antrenori romani, au furat 1-2 trofee in Romania cu FaciCeSpuneBecali si dupa au fugit la nisip.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  22 Aprilie 2021, 11:53

Un rezultat extraordinar avand in vedere ca a jucat cu o echipa din Irak care se antreneaza de doua ori pe saptamana printre explozii si rafale de mitraliera !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează