INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEFTCHI BAKU

„Reghecampf are pregătite biletele de avion pentru România” » Anunțul făcut în Azerbaidjan

Laurențiu Reghecampf // Foto: Imago
Laurențiu Reghecampf // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 20:09 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 21:40

Antrenorul Laurențiu Reghecampf (47 de ani) este în pericol să nu-și ducă la capăt contractul dacă termină sezonul fără niciun trofeu. „Conducerea i-ar fi pregătit lui Reghecampf biletele de avion pentru România”, scrie ziarul local Sportinfo.

Laurențiu Reghecampf trece prin momente delicate în Azerbaidjan. Aflat pe locul 3 în campionat cu Neftci Baku, la 17 puncte de liderul Qarabag și la zece în spatele rivalei Sabah Baku, antrenorul român a avea un ultimatum din partea clubului. 

Cotidianul local Sportinfo scrie că tehnicianul român riscă să fie dat afară, dacă nu se califică mâine seară în finala Cupei Azerbaidjanului. „Conducerea i-ar fi pregătit deja biletele de avion pentru România. Dacă nu va reuși să ajungă în finală, probabil că va fi o schimbare de antrenor la Neftchi”.

Neftchi Baku se așteaptă la un trofeu

Reghecampf a pierdut prima manșă cu Turan Tovuz (0-1) și va încerca să întoarcă rezultatul la Baku, pentru a juca apoi meciul pentru cupă cu învingătoarea duelului dintre Qabala și Sabail. Un sezon fără niciun trofeu ar însemna aproape sigur demiterea antrenorului, notează aceeași publicație azeră.

L-a înlocuit pe Laurențiu Reghecampf cu un milionar din Tulcea! Ce afaceri are și cât de bogat e noul iubit al Anamariei Prodan
RELAȚIE
L-a înlocuit pe Laurențiu Reghecampf cu un milionar din Tulcea! Ce afaceri are și cât de bogat e noul iubit al Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf: „Tragem linie la final”

Reghe și-a avertizat jucătorii despre importanța acestui joc din semifinale Cupei, declarând după remiza din campionat cu Sabail (1-1): „Sper că vom obține calificarea în finală. Mă aștept și la partide mai bune din partea elevilor mei în campionat. Vom trage o linie abia la finalul competițiilor și vom analiza evoluțiile. Le-am zis jucătorilor că trebuie să câștigăm un trofeu în acest sezon”.

O victorie în ultimele șase meciuri

Neftchi Baku are asigurată poziția a treia, care duce în preliminariile Conference League, însă în ultimele șase meciuri din campionat și Cupă nu a înregistrat decât un succes, 4-0 cu Sumqayıt în deplasare, și trei rezultate de egalitate, ultimul cu Sabail în deplasare. 

Motiv pentru care conducerea nu ar fi mulțumită de rezultatele din acest sezon. Laurențiu are contract în Azerbaidjan până în iunie 2024, semnând după ce s-a despărțit de CS Universitatea Craiova.

38de meciuri are Reghecampf în această stagiune la Neftchi Baku. A înregistrat 21 de victorii, 7 remize și 10 înfrâgeri, având o medie a punctelor de 1,84/meci

Citește și alte știri despre stranieri: 

Alexi Pitu, uriașă ocazie! La câțiva centimetri de primul gol pentru Bordeaux » Duel al românilor cu Boloni pentru promovare

Nicolae Stanciu, din nou decisiv! Pasă de gol pentru Wuhan Three Towns în China

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
inshallah
inshallah  •  26 Aprilie 2023, 14:45

un slaban, ce a profitat de ultima generatie buna a fotbalului romanesc din acest secol

bozo76
bozo76  •  26 Aprilie 2023, 06:14

E azi 26 apr la 19

bozo76
bozo76  •  26 Aprilie 2023, 06:12

Lasati ca intoarce rezultatul si ramane pt finala cupei

Vezi toate comentariile (6)
Comentează