INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL HILAL

Laurenţiu Reghecampf uimit de ce-a găsit la Al Hilal: "Am atacanţi cu două clase peste cei din România!" » Prima cerinţă şi ce diferenţă e între prinţi şi Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 11 iunie 2014 18:40

Laurenţiu Reghecampf e optimist după ce-a semnat cu Al Hilal. Fostul antrenor al Stelei vrea să repete performanţele reuşite în Ghencea şi a vorbit despre situaţia găsită în Arabia Saudită.
"Visul meu este să cîştig Liga Campionilor Asiei şi, bineînţeles, să iau campionatul din primul an. Ştiu că acolo lumea nu prea are răbdare, aşa că o să aplic modelul Steaua şi o să iau titlul încă din primul sezon", a declarat Reghecampf pentru Fanatik.

Tehnicianul de 38 de ani e impresionat de condiţiile găsite la Al Hilal şi dezvăluie că prinţii i-au îndeplinit deja o dorinţă neonorată în totalitate de Gigi Becali timp de doi ani:

"Am o echipă foarte bună, pe Pintilii îl cunoaşteţi, am doi brazilieni mult peste medie şi un coreean care va fi la Cupa Mondială din Brazilia. În plus, Oli mi-a spus că toţi cei trei atacanţi saudiţi pe care-i am sînt excelenţi, de echipa naţională, cu vreo două clase peste orice jucător cu care am lucrat în România.

Tommy (n.r. Neubert) o să-i pună fizic la punct pe toţi şi o să alergăm cît două echipe. Trebuie să privim încrezători această provocare. Deja i-am rugat pe prinţi să ne facă un centru special de antrenament, o clădire cu tot ce ne trebuie, şi mi-au spus că e gata pînă mă întorc. La noi a durat un an şi nu se compară ca şi dotări…".

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (80)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  12 Iunie 2014, 17:16

ce glume!!!! cred ca aia au facut si seralul( ziua f cald) !!asa se explica cele doua clase!!!!!

cainelup
cainelup  •  12 Iunie 2014, 15:06

"două clase peste orice jucător cu care am lucrat în România - pai ramai pana la moarte acolo, cu tot cu shtoarfa.

buldogul_rosu
buldogul_rosu  •  12 Iunie 2014, 15:05

la arabi te duci strict pentru bani,fotbalul acolo nu este ca in europa, mai mult spectacol se face la cursele de camile...

Vezi toate comentariile (80)
Comentează