INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Lazio - Atalanta 1-4. Radu cel mic » Ștefan Radu a fost cel mai slab fundaș lazial

Ștefan Radu a ratat ultimele 5 meciuri ale campionatului trecut din cauza unei accidentări
Ștefan Radu a ratat ultimele 5 meciuri ale campionatului trecut din cauza unei accidentări

Articol de - Publicat joi, 01 octombrie 2020 11:49 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 11:52

Ștefan Radu, 33 de ani, a complice la primul gol și cu dureri musculare. A ieșit în minutul 58 și a luat 4,5 în Gazzetta dello Sport.

Atalanta i-a mai predat o lecție lui Lazio, dovedind că parcursul din sezonul trecut în Serie A și în Ligă n-a fost deloc întâmplător. La fel ca-n turul ediției trecute, tot pe "Olimpico", a condus cu 3-0 la pauză, dar miercuri seară biancocelestii n-au mai întors. Au cedat cu 1-4, pe fondul unor grave greșeli defensive, pe lista cărora s-a înscris Ștefan Radu. Românul l-a servit ideal pe Gosens la deschiderea scorului, primind 4,5 în Gazzetta dello Sport. Doar Marusici a luat notă mai mică (4)!

"Împarte vina cu Acerbi"

"Prost la primul gol, devierea lui cu capul scoțându-l din cauză și pe Acerbi și favorizând reluarea lui Gosens", l-a criticat cotidianul roz, puțin mai drastic decât celelalte ziare italiene de sport unde românul a luat la limită calificativ de trecere. Acuzând și dureri musculare la coapsă, Ștefan a fost înlocuit cu Bastos în minutul 58. "Și la al doilea gol, împarte o vină cu Acerbi, stând prea aproape de el, într-o fază în care Marusici este marele responsabil", îl critică și agenția Lalaziosiamonoi.it.

Omul meciului a fost Papu Gómez, autorul "doppiettei", după ce căpitanul nerazzurro marcase un gol și oferise două assisturi cu Torino. Iar Gosens și Hateboer au completat recitalul Atalantei. 

"Devierea sa în spate a deschis larg drumul spre poarta lui Strakosha. Docil, a ieșit plângându-se de o problemă musculară"
Corriere dello Sport, cotidian italian

Midtjylland - Slavia 4-1 (în tur 0-0). Slavia Praga, atac dur la arbitru. „E o porcărie UEFA! S-au șters la fund cu noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close