INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

LAZIO - CAGLIARI 1-0 » Ștefan Radu mai bun decât Răzvan Marin! Ce a scris Gazzetta dello Sport despre români + ce note au luat

Ștefan Radu, în Lazio - Cagliari 1-0
foto: Imago
Ștefan Radu, în Lazio - Cagliari 1-0 foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 08 februarie 2021 11:38 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 11:54

Fundașul lui Lazio Ștefan Radu e lăudat că „a reacționat la fiecare minge și a rezolvat fazele periculoase”, iar mijlocașul lui Cagliari Răzvan Marin pentru „jocul la închidere și contre. A risipit șansa deschiderii scorului”.

Nici Răzvan Marin nu poate ieși din zona roșie la suprafață cu Cagliari, dar măcar se remarcă și lasă urme pe teren. Integralist la 0-1 contra lui Lazio, mijlocașul român a fost ofensiv, putându-și reproșa ratarea singur cu Reina, la 0-0. 

Răzvan Marin, nota 5,5 în Gazzetta dello Sport

LAZIO - CAGLIARI 1-0 » Ștefan Radu mai bun decât Răzvan Marin! Ce a scris Gazzetta dello Sport despre români + ce note au luat
Răzvan Marin, în meciul Lazio - Cagliari 1-0 (foto: Guliver/Getty Images)

„A devorat șansa golului. Dar a acționat bine la închidere și în blitzurile pe contraatac. 55 de mingi jucate, 29 de pase reușite și 16 dueluri”, a scris Corriere dello Sport, care l-a notat cu 6. Fostul „lăncier” i-a oferit și un assist lui Pavoletti, șutul fiind blocat. Gazzetta dello Sport l-a notat cu 5.5.

Ștefan Radu, nota 6,5 în Gazzetta dello Sport

Dincolo, incert până la start, Ștefan Radu s-a apropiat la 3 jocuri de recordul prezențelor clubului deținut de Favalii (401) cu o altă prestație solidă în 90 de minute. „A reacționat la orice minge”, a remarcat Gazzetta dello Sport (nota 6,5). Același calificativ, în Corriere: „Deși cu ușoare sechele după o accidentare, nu s-a oferit pumnalelor adversarilor și a rezolvat bine fazele periculoase”. 

EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă făcută de Borcea: "Hai să vă spun eu cum l-am vândut pe Ștefan Radu! Giovanni a cerut un fax de 5 milioane de la AS Roma!"

Citește și alte știri din Serie A:

PARMA - BOLOGNA 0-3 » Dennis Man și Valentin Mihăilă, criticați: „Bijuteriile din mercato au fost niște țânțari mici și enervanți”! Nota 5 pentru românii de la Parma

Extraordinar exemplu de fair-play » Andrea Belotti a refuzat o lovitură liberă acordată eronat de arbitru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  08 Februarie 2021, 16:32

Respect, Stefan Radu! Respect, Razvan Marin!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează