INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Lazio - Verona 1-2. Neatenția se plătește! Ștefan Radu, eroare gravă la golul victoriei oaspeților

Ștefan Radu, 388 de meciuri pentru Lazio, s-a apropiat la 4 prezențe de Wilson, locul doi all-time
Ștefan Radu, 388 de meciuri pentru Lazio, s-a apropiat la 4 prezențe de Wilson, locul doi all-time

Articol de - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 11:46 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 11:49

Ștefan Radu, 34 de ani, a gafat la a doua reușită a oaspeților. ”Ne-am bătut singuri. Am avut ocazii, dar ne-a lipsit luciditatea”, acuză Inzaghi. Și Lazzari a contribuit cu un autogol

După ce marți debutase în Liga Campionilor, la 34 de ani, calificându-se în "optimi", Ștefan Radu a suferit sâmbătă seară în Serie A. Lazio a acuzat oboseala fizică și consumul psihic al finalei de locul doi cu FC Bruges, iar fundașul român a ajuns pe banca acuzaților. Greșeala gravă comisă la mijlocul reprizei secunde, la 1-1, a decis al doilea eșec la rând pe "Olimpico" în campionat, 1-2 cu Verona. A pasat târziu și slab către Reina, Salcedo l-a incomodat, dar nu l-a faultat, mingea a fost interceptată de Tameze, care l-a driblat scurt pe portarul spaniol și a închis tabela. Ireversibil.

Nota 4,5 în Gazzetta

"Pasa înapoi eronată a cântărit enorm", l-a criticat Gazzetta dello Sport, alături de nota 4,5, Radu fiind unicul de pe teren fără calificativ de trecere. "Faultat sau nu, neatenția a fost fatală. A ridicat capul, n-a văzut pe nimeni în față, apoi s-a întors și a ratat pasa la Reina, atins și de Salcedo", a comentat agenția lalaziosiamonoi.it. "Ordonat și fără pată până în minutul 68, a gafat, cum nu-l caracterizează, și a dăruit victoria lui Hellas", scrie Lazionews.eu. Și Simone Inzaghi s-a enervat, aluzie și la autogolul lui Lazzari: "Ne-am bătut singuri. Am avut ocazii, dar ne-a lipsit luciditatea". 

Man. United - Man. City 0-0. Roy Keane, nemulțumit de îmbrățișările și șuetele de la final: „Un derby amărât. Ce lipsă de calitate!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  13 Decembrie 2020, 13:30

Naiv Radu. In loc sa degajeze mingea, linistit, in fata, el face o pirueta ca o sa trimita in spate !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează