INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Legendarul Rivaldo a comentat mutarea lui Dennis Man la Parma: „Nu e o surpriză pentru mine” + sfaturile primite de la Berbatov

Dennis Man a bifat deja două meciuri în tricoul Parmei +15   FOTO
Dennis Man a bifat deja două meciuri în tricoul Parmei

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 17:22 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 17:52

Legendarul Rivaldo (48 de ani) fost atacant la Barcelona, Milan sau naționala Braziliei, explică într-un interviu pentru Betfair de ce nu a fost surprins de transferul lui Dennis Man (22 de ani) în Serie A, la Parma.

Transferul lui Dennis Man nu reprezintă o surpriză pentru mine. Din vremea în care Rivaldinho juca în România am văzut că multe cluburi își dezvoltă foarte bine jucătorii din academii. Această dezvoltare generează astfel de transferuri ale tinerilor talentați și sunt sigur că acest lucru va continua.

Fotbalul din România se dezvoltă rapid, an după an, mulțumită acestei abordări prin care academiile promovează noi jucători. Unii dintre ei ajung în ligi europene precum cele din Italia sau Spania și acolo pot învăța și se pot dezvolta și mai mult, așa că eu cred că în 4-5 ani ar putea ajunge să joace și la Cupa Mondială, unde ar putea avea evoluții bune”, a declarat Rivaldo, conform Betfair. 

Dimitar Berbatov: „Sfatul meu pentru Man e să rămână puternic”

La rândul său, Dimitar Berbatov, 40 de ani, fost golgeter la Manchester United și în naționala Bulgariei, i-a oferit câteva sfaturi prețioase fotbalistului pe care Parma a plătit 11 milioane de euro. 

„Îl felicit pe Dennis Man pentru transferul record la Parma. A te muta din ligile din Balcani în Italia este o provocare uriașă pentru un jucător tânăr, chiar și pentru unul de talentul lui Man. Știu că este așa, fiindcă și eu am trecut prin asta când am plecat de la ȚSKA Sofia la Bayer Leverkusen în 2001. S-au schimbat multe în fotbal în ultimii 20 de ani, însă diferența dintre unele ligi europene a rămas semnificativă. 

Sfatul meu pentru Man este să rămână puternic. S-ar putea să-i fie dificil în primele luni, atunci când îți cunoști noii coechipieri, înțelegi clubul și cultura diferită, însă el trebuie să-și amintească mereu că realizările sale sunt cele care i-au oferit această oportunitate. Dennis trebuie să fie răbdător, să se antreneze serios și să fie dornic să învețe de la ceilalți jucători din jurul său, care îl vor ajuta să-și îndeplinească potențialul.” 

„Dacă i se va face dor de casă, trebuie să nu fie tentat să se întoarcă acasă. Fotbalul din România este mult în urma celui din ligile mari europene, așa că a juca în Italia este o oportunitate fantastică. Aș spune același lucruri pentru orice membru al acestei generații de tineri jucători români care încearcă să crească afară. Ar trebui să-și mențină motivația, să fie ambițioși și dornici să aibă realizări în ligile puternice
- Dimitar Berbatov, fost atacant Manchester United

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Parma - Bologna 0-3

+11 FOTO

VIDEO Anamaria Prodan a dezvăluit ce mesaje a primit de la Dennis Man și de la un oficial al Parmei

Citește și alte știri despre Dennis Man:

Dennis Man și Valentin Mihăilă, criticați: „Bijuteriile din mercato au fost niște țânțari mici și enervanți”! Nota 5 pentru românii de la Parma

FOTO+VIDEO. Parma - Bologna 0-3 » Dennis Man, inexistent o repriză! Mihăilă a ratat două ocazii

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close