INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

FOTO+VIDEO. Parma - Bologna 0-3 » Dennis Man, inexistent o repriză! Mihăilă a ratat două ocazii

Parma a pierdut cu Bologna, 0-3, în runda cu numărul 21 din Serie A. Introduși în actul secund, la 0-2, Dennis Man și Valentin Mihăilă nu au schimbat soarta jocului. +15   FOTO
Parma a pierdut cu Bologna, 0-3, în runda cu numărul 21 din Serie A. Introduși în actul secund, la 0-2, Dennis Man și Valentin Mihăilă nu au schimbat soarta jocului.

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 20:06 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 21:04

Parma a pierdut cu Bologna, scor 0-3, în runda cu numărul 21 din Serie A. Introduși în actul secund, la 0-2, Dennis Man și Valentin Mihăilă nu au schimbat soarta jocului.

Bologna a deschis scorul după un sfert de oră pe „Ennio Tardini”. Musa Barrow a trimis la lung, cu capul, după lovitura liberă executată precis de Nicola Sansone. Tot fotbalistul din Gambia a marcat înainte de pauză: șut la firul ierbii, din interiorul careului. Assist oferit de același Sansone ('33). 

Dennis Man, nicio reușită pentru Parma

Dennis Man a fost aruncat în luptă de Roberto D'Aversa imediat după pauză, la 0-2. Românul, poziționat în flancul drept al atacului „cruciaților”, a jucat simplu fazele. A reușit majoritatea paselor, cele mai multe dintre ele fiind simple, de câțiva metri, și nu a riscat să ia acțiuni pe cont propriu. 

Per total, Man nu a adus un plus în jocul Parmei și nu s-a ridicat la statutul de cel mai scump transfer realizat de italieni în acest mercato. 

+11 FOTO

Valentin Mihăilă, periculos spre final

Valentin Mihăilă a intrat pe teren în minutul 70. Fosta extremă a Craiovei a ieșit în evidență 10 minute mai târziu. A tăiat în centru din stânga și l-a întins pe Skorupski cu un șut de la distanță, plasat, insuficient însă pentru ca portarul polonez să fie bătut. 

Înainte de final ('88), internaționalul de tineret a mai ratat o ocazie pentru gazde. Ajuns în situație de unu contra cu goalkpeerul advers, ușor lateral, Mihăilă a trimis peste din câțiva metri. 

Ultimul cuvânt tot celor de la Bologna le-a aparținut. La capătul unui contraatac, Orsolini a punctat pentru scor de forfait, în prelungiri. După acest eșec, Parma rămâne penultima în Serie A, la 3 puncte de primul loc care ar salva-o de retrogradare.

Clasament Serie A

FINAL » Parma - Bologna 0-3

Parma - Bologna: echipele de start

Parma: Sepe - Bani, Bruno Alves, Osorio - Conti, Kucka, Brugman, Kurtic, Gagliolo - Cornelius, Gervinho
Rezerve: Colombi - Brassi, Karamoh, Zirkee, Cyprien, Sohm, Zagaritis, Hernani, Mihăilă, Dierckx, Brunetta, Man
Antrenor: Roberto D'Aversa

Bologna: Skorupski - Tomiyasu, Danilo, Soumaoro, Dijks - Schouten, Svanberg - Skov Olsen, Soriano, Sansone - Barrow
Antrenor: Sinisa Mihajlovic

Anamaria Prodan a dezvăluit ce mesaje a primit de la Dennis Man

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Petrescu, declarații tari după egalul cu rivala din clasament: „ Erzurum merita mai mult, a luptat mai tare”

Ianis Hagi și Rangers, pas greșit pe terenul ultimei clasate! Românul, scos după 79 de minute

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (144)
empedocle
empedocle  •  08 Februarie 2021, 17:20

Macar Craiova isi rascumpara ...Rusinile din Europa ! Ivan a fost catastrofa la Krasnodar (desi nu este in Europa), apoi a dezamagit si la Viena ...si clubul ce si-a zis: - Nu putem face asta, ne face de ras ... il aducem inapoi. La fel si cu Screciu...:) Dar FCSB nu-si recunoaste greselile si nu le indreapta ... lasa jucatori/petarde sa se/ne faca de ras in Europa ...*** Stanciu, Handi Popa, acum si Man...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonigriga
tonigriga  •  08 Februarie 2021, 11:28

Am văzut ceva din meci. Așa că, știu ce vorbesc. Parma, la ora actuală, ca echipă, nu există. Nici relații de joc, nici idei de joc, nici antrenor. Atât timp cât stai cu fundul in poartă, nu poți emite pretenții.

tonigriga
tonigriga  •  08 Februarie 2021, 11:26
Postat de Stolojan Claudiu pe 07 Februarie 2021, 22:45

Mihaila a fost accidentat in primele 3 luni la Parma... astazi s-a descurcat chiar bine. Incomparabila atitudinea lui vs a lui Man. Am incredere ca Mihaila va ramane acelasi baiat muncitor, modest... care va reusi sa isi castige locul in echipa, necesita timp...dar usor, usor. Succes amandorura! Din pacate Man a lasat impresia ca il deranjeaza mingea... si ca nici nu este dispus sa alerge / scoata maxim din fiecare faza. Daca esti tanar si ai o astfel de ocazie... trebuie sa dai 120% pentru a reusi.

Am văzut ceva din meci. Așa că, știu ce vorbesc. Parma, la ora actuală, ca echipă, nu există. Nici relații de joc, nici idei de joc, nici antrenor. Atât timp cât stai cu fundul in poartă, nu poți emite pretenții.

Vezi toate comentariile (144)
Comentează