INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

George Pușcaș, assist în ultimul meci al lui Reading. Ce notă i-au dat englezii

George Pușcaș (stânga), în Reading - Peterborough // foto: Imago
George Pușcaș (stânga), în Reading - Peterborough // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 12:00 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 13:34

George Pușcaș (25 de ani) a oferit o pasă decisivă în meciul dintre Reading și Peterborough din Championship, scor 3-1. 

UPDATE 15 septembrie ora 12:00 » George Pușcaș, pasă decisivă 

George Pușcaș a fost integralist în meciul dintre Reading și Peterborough, scor 3-1, care a contat pentru etapa 7 din Championship. Atacantul român nu a înscris, dar a pasat decisiv la golul de 2-0, înscris de Dele-Bashiru. Pușcaș a centrat în careu, la firul ierbii, de unde mijlocașul nigerian a finalizat.

Publicația locală BerkshireLive i-a dat nota 6 pentru prestația sa: „A reușit un assist când centrarea sa joasă l-a găsit pe Dele-Bashiru în centrul careului. A muncit din greu și a creat spații pentru alții”. Dintre titulari, doar Halilovic și Ejaria au primit mai puțin, 5.

UPDATE ora 23:15 » Dennis Man, gol pentru Parma

Introdus la pauză în meciul dintre Pordenone și Parma din Serie B, scor final 0-4, Dennis Man a înscris ultimul gol în minutul 80 după ce a scăpat singur cu portarul gazdelor. Celălalt român din trupa gialloblu, Valentin Mihăilă, a fost înlocuit în minutul 58 de Inglese.

UPDATE ora 21:05 » Alexandru Pașcanu, integralist în Segunda

Stoperul român Alexandru Pașcanu a fost integralist în meciul celor de la Ponferradina din etapa 5 a Segundei Division. Echipa sa a câștigat cu 1-0 cu Almeria grație golului înscris în minutul 69 de Adot Barandiaran. Celălalt român de la Ponfferadina, Paul Anton, nu a fost în lot.

UPDATE ora 20:45 » Valentin Mihăilă, titular la Parma

Valentin Mihăilă este titular în meciul dintre Pordenone și Parma, din etapa 3 a Serie B. Celălalt român de la formația gialloblu, Dennis Man, este doar rezervă.

Echipă de start Parma: Buffon - Brunetta, Cobbaut, Correia, Danilo, Del Prato, Juric, Mihăilă, Schiattarella, Sohm, F. Vazquez

UPDATE ora 20:30 » Alexandru Mitriță a debutat la PAOK

Alexandru Mitriță a bifat primele sale minute la PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu. În prima etapă a campionatului din Grecia, PAOK a fost învinsă pe teren propriu de Giannina, scor 0-1.

Mitriță a fost introdus în joc în minutul 61, la scorul de 0-0. Golul victoriei a fost înscris de oaspeți în minutul 86.

UPDATE ora 20:00 » Cicâldău și Moruțan, titulari la Galatasaray 

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au fost titulari în meciul celor de la Galatasaray cu Trabzonspor, din etapa 4 a campionatului Turciei, scor final 2-2. Moruțan a fost schimbat cu Ryan Babel la pauză, iar Cicâldău scos în minutul 82. Aceștia nu au contribuit la vreunul dintre golurile Cim Bom Bom. 

Echipa de start Trabzonspor: Cakir - Peres, Edgar Ie, Hugo, Koybasi - Ozdemir, Hamsik - Omur, Bakasetas, Nwakaeme - Cornelius
Echipa de start Galatasaray: Muslera - Yedlin, Luyindama, Nelsson, van Aanholt - Kutlu - Kilinc, Moruțan, Cicâldău, Akturkoglu - Dervisoglu

UPDATE ora 19:55 » Nicolae Stanciu, rezervă la Slavia Praga 

Nicolae Stanciu începe pe banca de rezerve meciul dintre Slavia Praga și Slovacko, din etapa 7 a campionatului din Republica Cehă.

UPDATE ora 19:30 » Florin Andone, rezervă la Cadiz

Florin Andone a început ca rezervă meciul dintre Cadiz și Real Sociedad din La Liga. Atacantul român a debutat la Cadiz pe 29 august, în Cadiz - Osasuna 2-3, meci în care a adunat 23 de minute pe teren.

UPDATE ora 19:00 » Alexandru Mitriță, rezervă la PAOK

Alexandru Mitriță este rezervă la PAOK în meciul cu Giannina din etapa 1 a campionatului Greciei. Trupa lui Răzvan Lucescu speră să înceapă sezonul în cel mai bun mod posibil.

UPDATE ora 18:30 » Alexandru Băluță, titular la Akademia Puskas

Alexandru Băluță este titular în meciul dintre Akademia Puskas și Kisvarda, din etapa 6 a campionatului Ungariei. Băluță este folosit în atac, alături de Jakov Puljic.

UPDATE ora 17:45 » Răzvan Marin, pasă de gol pentru Cagliari 

Răzvan Marin, integralist în meciul dintre Cagliari și Genoa, scor final 2-3, a oferit un assist la golul 2 al echipei sale, înscris de Ceppitelli. Cagliari a condus cu 2-0, dar a pierdut în cele din urmă după 3 goluri înscrise în ultimele 35 de minute.

UPDATE 13:00 » Radu Drăgușin, rezervă la Sampdoria

La primul meci după împrumutul de la Juventus, Drăgușin a prins doar banca de rezerve a celor de la Sampdoria în meciu contra campioanei Inter. 

La „nerazzurri” pe bancă se află și portarul român Ionuț Radu, acesta fiind rezerva lui Samir Handanovic

Rezultatele românilor de sâmbătă:

UPDATE ora 22:00 » Florin Niță, integralist cu Plzen

Florin Niță a fost integralist în meciul dintre Plzen și Sparta Praga din etapa 7 a campionatului din Republica Cehă. Portarul român a încasat 3 goluri, echipa sa fiind învinsă, scor 2-3.

UPDATE ora 21:55 » Silviu Lung Jr., fără gol primit la Kayserispor

Portarul român Silviu Lung Jr. a fost integralist în meciul dintre Kayserispor și Kasimpasa din etapa 4 a campionatului Turciei, scor 2-0. Lung a păstrat poarta intactă, având 4 intervenții salvatoare.

UPDATE ora 20:30 » Gol Gheorghe Grozav în Ungaria

Gheorghe Grozav, jucătorul celor de la MTK Budapesta, a înscris în meciul pierdut de echipa sa cu Paks, scor 2-3. Grozav a înscris golul de 1-3, din penalty, în minutul 70. El a fost integralist în meciul de la Paks.

UPDATE ora 21:25 » Ionuț Nedelcearu, titular la Crotone. Vasile Mogoș, pasă de gol

Stoperul român Ionuț Nedelcearu a fost titular în meciul dintre Crotone și Reggina din etapa 3 a Serie B, scor 1-1. Fundașul de națională a fost înlocuit cu Visentin în minutul 76. În cadrul aceluiași meci, fundașul dreapta Vasile Mogoș a pasat decisiv la golul lui Crotone, reușit de Benali. Spre deosebire de Nedelcearu, Mogoș a fost integralist.

UPDATE ora 19:30 » Bani Yas, învinsă de Al-Ain

Bani Yas, echipa antrenată de românul Daniel Isăilă, a pierdut cu Al-Ain în etapa 3 a campionatului din Emiratele Arabe Unite, scor 0-1. După 3 etape, Bani Yas are un singur punct și ocupă locul 11 din 14.

UPDATE ora 19:00 » Victorie pentru Dinamo Kiev în campionat

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a câștigat meciul cu Metalist 1925, din etapa a 7-a a campionatului Ucrainei, scor 2-0. Kedziora a înscris primul gol pentru campioană în minutul 36, dar acesta a fost anulat după intervenția VAR, pe motiv de ofsaid. Golurile care au contat au fost reușite în partea a doua, autorii acestora fiind Tsygankov (minutul 47) și Garmash (52).

Cu cele 3 puncte obținute astăzi, Dinamo Kiev ajunge la 19 puncte în 7 etape, având un avans de 5 puncte în fruntea clasamentului față de Oleksandriya.

UPDATE ora 18:50 » George Pușcaș, titular la Reading

Atacantul român George Pușcaș a fost titular în meciul dintre Reading și QPR din etapa a 6-a a ligii secunde din Anglia, scor final 3-3. Pușcaș a rămas pe teren 83 de minute, fiind singurul jucător înlocuit din echipa gazdelor. El nu a contribuit decisiv la vreunul dintre golurile lui Reading, toate fiind reușite de John Swift.

Pușcaș a avut o ocazie bună cu capul, iar schimbarea sa a iritat o bună parte dintre fanii lui Reading: „Acea decizie stupidă de a-l înlocui pe Pușcaș este de neiertat” și „Pușcaș făcea o treabă bună ținându-i ocupați pe fundași. Schimbarea sa este incredibilă”, sunt doar câteva reacții de pe Twitter. Pușcaș a ieșit la 3-2, golul egalizator fiind reușit în minutul 90+1.

ORA 18:00 » Sergiu Hanca și Cornel Râpă, integraliști la Cracovia

Cei doi români au jucat întregul meci al Cracoviei cu Gornik Zabrze, scor 2-2. Condusă cu 2-0 până în minutul 83, Cracovia a reușit să egaleze în ultimele 15 minute. La golul de 1-2, al lui Rodin, Sergiu Hanca a pasat decisiv.

Radu Drăgușin, primul interviu ca jucător al Sampdoriei: „Vreau să demonstrez din ce sunt făcut. Bonucci și Chiellini m-au ajutat mereu”

VIDEO+FOTO Manchester United - Newcastle 4-1 » Cristiano Ronaldo, „dublă” la revenire!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
485809194904413
Costel Tudor  •  12 Septembrie 2021, 15:45

Pe surse am aflat ca Dragusin NU va juca , pana nu-i va creste parul mai lung ca sa poată împleti doua codite !!!

485809194904413
Costel Tudor  •  12 Septembrie 2021, 15:44

Pe surse am aflat ca Dragusin NU va juca , pana nu-i va creste parul mai lung ca sa poată împleti doua codite !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează