INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BLOG

Ce au făcut stranierii în acest weekend » Tătărușanu, integralist în Milan - Fiorentina » Victorie categorică pentru PAOK-ul lui Răzvan Lucescu

Ciprian Tătărușanu a fost din nou titular la AC Milan / Sursă foto: Imago Images
Ciprian Tătărușanu a fost din nou titular la AC Milan / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2022 00:33 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2022 00:33

Toate rezultatele și evoluțiile stranierilor din acest weekend au putut fi urmărite în liveBlog-ul GSP.ro.

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu bate și urcă pe podium

PAOK Salonic, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a obținut o victorie categorică în fața lui Volos, într-o confruntare contând pentru runda #13 din Grecia. Grație succesului de duminică seara, PAOK a urcat pe locul 3, cu 25 de puncte. Oliveira (28), Zivkovic (30) și Augusto (62, din penalty) au semnat golurile victoriei lui PAOK, aflată la 12 puncte în spatele liderului Pantathinaikos Atena.

Ciprian Tătărușanu, din nou titular la AC Milan

Din nou titular în poarta lui AC Milan, Ciprian Tătărușanu a fost integralist în victoria „diavolilor” cu Fiorentina, scor 2-1. Românul a luat gol în minutul 28, după o învălășeală de nedescris petrecută în careul milanezilor. Șutul lui Barak a fost deviat de nefericit de un fundaș de-ai gazdelor, apoi a intrat în poartă pe sub Ciprian Tătărușanu, prins pe contre-pied.

Milan a câștigat in-extremis, în prelungiri, după autogolul lui Milenkovic din minutul 90+2. „Diavolii” ocupă locul secund în Serie A, cu 33 de puncte, opt sub liderul Napoli.

Pas greșit pentru Mircea Lucescu în Ucraina

Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu, s-a încurcat pe teren propriu în compania celor de la Kolos Kovalivka, scor 0-0. Trupa lui „Il Luce” a suferit crunt pe final, evoluând cu om în minus din minutul 68, după ce Popov a văzut al doilea „galben”

Dinamo e pe locul 5, cu 20 de puncte, la 12 lungimi de liderul Dnipro.

Drăguș, învins într-un duel spectacol

Denis Drăguș a fost trimis pe teren în minutul 70 al duelului dintre Standard Liege și Royale Union SG, cel mai spectaculos duel al etapei din Belgia, încheiat cu victoria oaspeților, scor 3-2. Introdus la 1-3, Drăguș n-a avut realizări în cele 20 de minute pe care le-a avut la dispoziție.

Drăgușin și Pușcaș, doar egal în Serie B

Cu Drăgușin și George Pușcaș pe teren, Genoa a remizat pe teren propriu cu Como, într-un duel din etapa #13 din Serie B, scor 1-1. Fundașul central a fost titular, iar în minutul 69 a înscris un gol anulat după intervenția sistemului de videoarbitraj. Pușcaș a fost trimis pe teren în minutul 6-2, la 1-0 pentru genovezi.

Duel românesc în Ungaria

MOL Fehervar și Kisvarda, echipele la care evoluează Claudiu Bumba, respectiv Andrei Peteleu și Otto Hindrich, s-au înfruntat astăzi, într-o confruntare din runda a 16-a din Ungaria. Cu Claudiu Bumba lăsat pe bancă tot meciul, MOL Fehervar s-a impus cu 4-1. La oaspeți, Andrei Peteleu a fost integralist, în timp ce Hindrich n-a fost inclus în lot.

Cristi Ganea l-a învins pe Rotariu

Un duel românesc a avut s-a petrecut în Grecia. Panathinaikos Atena, liderul la zi din Grecia, a învins-o pe Atomitos, scor 2-0. Cristi Ganea a evoluat din minutul 82 pentru „verzi”, în timp ce Dorin Rotariu a evoluat 45 de minute la oaspeți.

Două pase decisive oferite de Alexandru Maxim în Turcia!

Mijlocașul român Alexandru Maxim (32 de ani) a pasat decisiv la două goluri în meciul dintre Karagumruk și Gaziantep din etapa 14 a campionatului Turciei, încheiat cu scorul de 3-3.

Maxim i-a servit decisiv pe Ersoy (minutul 13) și Merkel (65).

Nicolae Stanciu, integralist în China. Înfrângere costisitoare pentru Wuhan Three Towns

Nicolae Stanciu (29 de ani) a fost integralist în meciul dintre Wuhan Three Towns și Henan Songshan Longmen, din etapa 25 a campionatului Chinei. Partida a început la ora 13:30 și s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea celor de la Henan.

Învinsă astăzi, Wuhan rămâne pe 2 în China, la 3 puncte sub liderul Shangdong Taishan.

Deian Sorescu a înscris în Polonia

Sâmbătă, Deian Sorescu (25 de ani, extremă dreapta) a reușit un gol superb pentru Rakow în runda #17 din campionatul Poloniei, în victoria din deplasare cu Zaglebie, scor 2-1.

Titular, fostul jucător de la Dinamo a deschis scorul în minutul 18. Și-a driblat un adversar în bandă, a pătruns în centru și a șutat cu piciorul mai slab, stângul, la colțul lung, direct în plasa laterală!

Olimpiu Moruțan, în mare formă înainte de meciurile naționalei

Olimpiu Moruțan (23 de ani) a marcat din nou pentru Pisa, în remiza cu Cagliari, 1-1, din etapa #13 din Serie B.

După „dubla” din meciul cu Cosenza, 3-1, din etapa trecută, Moruțan a lovit din nou, chiar înainte de meciurile României cu Slovenia și Moldova.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

„Coțofenele” zboară spre Champions League » Newcastle o bate pe Chelsea, iar londonezii se prăbușesc în clasament

Messi, întrebat direct: „Ce preferi în optimi, Franța sau Danemarca?” » Ce a răspuns înainte de startul Mondialului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ochtersum
ochtersum  •  14 Noiembrie 2022, 21:51

Doamne da cate greseli la fiecare articol!!! La asta insa e deja "betie curata". Voi chiar nu aveti cum sa corectati articolele inainte de a le publica?!! Dupa voi Mircea Lucescu e primul antrenor care antreneaza simultan in doua tari diferite!!!

observator_federal
observator_federal  •  13 Noiembrie 2022, 15:31

ieri s-adisputat meciul Parma - Cittadella 3-1 (Dennis Man refăcut după accidentare, a intrat în min. 72). Pe toată durata meciului, în peluza Parmei a fost afișat un banner cu textul ”FORZA VALENTINO, LA NORD TI ASPETTA!”.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează