INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

Weekend plin pentru stranieri: Valentin Mihăilă a înscris golul victoriei pentru Parma. Moruțan și Cicâldău decisivi la Galatasaray + Debut pentru Andone

Valentin Mihăilă a înscris în Parma - Benevento // foto: Imago
Valentin Mihăilă a înscris în Parma - Benevento // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 august 2021 18:40 / Actualizat luni, 30 august 2021 00:18

Prestațiile stranierilor din acest weekend au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP. Duminică, Olimpiu Moruțan a debutat pentru Galatasaray, pe terenul lui Kasimpasa (2-2), cu o pasă de gol pentru Alexandru Cicâldău. În Serie B, Ionuț Nedelcearu a înscris pentru Crotone, iar Valentin Mihăilă pentru Parma. Mai spre vest, în Spania, Florin Andone a debutat la Cadiz. 

UPDATE 23:25 - Valentin Mihăilă, golul victoriei la Parma

În Parma - Benevento 1-0, meci din etapa 2 din Serie B, Valentin Mihăilă a înscris golul victoriei. La primul meci după accidentarea care l-a ținut pe tușă câteva luni, fotbalistul român a punctat în prelungiri, în minutul 90+7, gol cu care a adus cele 3 puncte pentru formația gialloblu - detalii pe larg despre prestația lui Mihăilă și Man, AICI

UPDATE 23:20 - Răzvan Marin, integralist în AC Milan - Cagliari

Răzvan Marin a jucat tot meciul pentru Cagliari contra vicecampioanei AC Milan. Sarzii au pierdut drastic pe San Siro, 1-4.

UPDATE 22:15 - Florin Andone a debutat la Cadiz 

Împrumutat de la Brighton, atacantul român Florin Andone a debutat în această seară pentru Cadiz, în meciul cu Osasuna, scor 2-3. Andone a fost aruncat în luptă în minutul 68, la 2-1 pentru echipa sa, iar până la final oaspeții au întors rezultatul, cu două goluri înscrise în prelungirile meciului.

UPDATE 21:10 - Galatasaray, egal cu Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan titulari 

Cu românii Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan titulari, Galatasaray nu a reușit să câștige cu Kasimpasa, în deplasare. Aflat la debutul la Galata, Moruțan s-a aflat la originea ambelor goluri reușite de echipa lui Fatih Terim, iar ex-craioveanul și-a pus numele pe tabelă!

În minutul 32 s-a distrat cu un fundaș advers, pe care l-a culcat pe gazon înainte de a-i pasa lui Cicâldău în fața porții, de unde fostul mijlocaș al Craiovei a înscris. Șase minute mai târziu, a recuperat mingea la marginea careului advers, a șutat cu piciorul drept, iar portarul gazdelor a respins în fața porții, de unde Akturkoglu a introdus mingea în plasă.

Niciunul dintre cei doi români nu a fost integralist. Cicâldău a fost schimbat la pauză, la 2-1, în vreme ce Moruțan a ieșit în minutul 73, la 2-2.

UPDATE ora 21:05 - Răzvan Marin, titular la Cagliari

Răzvan Marin a început din primul minut meciul dintre AC Milan și Cagliari, din etapa 2 a Serie A, cu fluierul de start la 21:45. La gazde, Ciprian Tătărușanu este doar rezervă.

UPDATE ora 21:00 - Dennis Man, titular la Parma

Dennis Man este titular la Parma în meciul din etapa 2 a Serie B, cu Benevento. Partida a început la ora 21:30. Valentin Mihăilă, revenit după o accidentare, este rezervă. 

UPDATE ora 19:55 - Ionuț Nedelcearu, gol pentru Crotone 

În meciul dintre Cittadella și Crotone din etapa 2 a Serie B, fundașul Ionuț Nedelcearu a înscris pentru Crotone (scor 1-1 la pauză). Este al treilea meci oficial pentru stoperul român la Crotone, după 3-2 cu Brescia și 2-2 cu Como.

UPDATE ora 19:50 - Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray din pasa lui Moruțan!

Alexandru Cicâldău a deschis scorul pentru Galatasaray în deplasarea cu Kasimpasa în minutul 32, din pasa lui Olimpiu Moruțan. Fostul mijlocaș de la FCSB, aflat la debutul pentru Galata, s-a distrat cu apărarea gazdelor și i-a pasat scurt lui Cicâldău, care a finalizat din fața porții.

La scurt timp după primul gol, Olimpiu Moruțan s-a aflat la originea unui nou gol pentru Galatasaray. Românul a recuperat mingea la marginea careului advers, a șutat cu piciorul drept, iar portarul gazdelor a respins în fața porții, de unde Akturkoglu a introdus mingea în plasă.

UPDATE ora 19:30 - Vlad Chiricheș, titular la Sassuolo

Vlad Chiricheș (31 de ani) este titular în meciul dintre Sassuolo și Sampdoria, din etapa 2 a Serie A.

Echipa de start Sassuolo: Toljan - Chiricheș, Ferrari, Rogerio - Lopez, Frattesi - Djuricic, Raspadori, Boga - Caputo

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, titulari la Galatasaray

Olimpiu Moruțan debutează în această seară pentru Galatasaray, la meciul cu Kasimpasa, din etapa 3 a campionatului din Turcia. Grafica prin care Galatasaray a anunțat echipa de start a indus fanii în eroare. Turcii au afișat o banderolă de căpitan în dreptul jucătorului adus de la FCSB, dar în cele din urmă banderola este purtată de Muslera, căpitanul obișnuit al echipei. 

Weekend plin pentru stranieri: Valentin Mihăilă a înscris golul victoriei pentru Parma. Moruțan și Cicâldău decisivi la Galatasaray + Debut pentru Andone

Titular este și celălalt român de la Galata, Alexandru Cicâldău. Partida a început la ora 19:15 și este transmisă în România pe Look Sport 3. 

Echipa de start Kasimpasa: Taskiran - Bruma, Travnik, Elmali, Hadergjonaj - Erdogan, Serbest - Hajradinovic, Jorgensen, Sadiku (cpt.) - Varga

Echipa de start Galatasaray: Muslera - Boey, Luyindama, Nelsson, van Aanholt - Kutlu - Yilmaz, Moruțan (cpt.), Cicâldău, Akturkoglu - Diagne

Programul serii pentru stranieri:

  • 18:45 - Ungaria, campionat: Gyirmot - Akademia Puskas (Alexandru Băluță și Marius Corbu)
  • 19:15 - Turcia, campionat: Kasimpasa - Galatasaray (Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău)
  • 19:30 - Italia, campionat: Sassuolo (Vlad Chiricheș) - Sampdoria
  • 20:00 - Republica Cehă, campionat: Karvina - Slavia Praga (Nicolae Stanciu)
  • 20:30 - Spania, campionat: Cadiz (Florin Andone) - Osasuna
  • 21:00 - Bulgaria, campionat: Pirin Blagoevgrad - Ludogorets (Dorin Rotariu)
  • 21:30 - Italia, Serie B: Parma (Dennis Man și Valentin Mihăilă) - Benevento
  • 21:45 - Italia, campionat: AC Milan - Cagliari (Răzvan Marin)

Ianis Hagi, ținut pe bancă de Gerrard

Rangers a învins-o pe Celtic, scor 1-0, în primul derby „Old Firm” al sezonului. Ianis Hagi (22 de ani) a fost rezervă neutilizată la gazde.

Mircea Lucescu, victorie cu 7-0 în Ucraina 

Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu (76 de ani), a învins-o cu 7-0 pe Kolos, în runda cu numărul 6 din Ucraina.

Dinamo Kiev a obținut cea mai clară victorie din ultimii 8 ani și a câștigat un meci la diferență de 7 goluri doar pentru a 8-a oară în istoria clubului. Adversara nu a fost una la îndemână. Kolos a încheiat sezonul trecut pe locul 4 și a participat în preliminariile Conference League.

George Pușcaș, din nou fără gol

George Pușcaș a fost titular și a jucat 79 de minute în Huddersfield - Reading, scor 4-0. Atacantul român încă nu a marcat în acest sezon. Reading ocupă locul 21 în Championship, cu doar 3 puncte obținute în 5 runde.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Marius Șumudică și-a găsit echipă imediat după despărțirea de CFR Cluj! E chemat pentru a-l antrena pe Balotelli

„Roșu” acordat prea ușor? Decizie contestată în derby-ul Liverpool - Chelsea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  29 August 2021, 21:59

Bai haterilor, Morutan si Cicaldau au fost cu 3 clase peste restul echipei!! nu mai faceti HATE gratis ca sunteti penibili. Morutan s-a descurcat chiar OK ptr debut.A avut a doua cea mai mare nota din echipa dupa Kerem desii nu a marcat. Hateri obositi.

rocky5
rocky5  •  29 August 2021, 21:31
Postat de ionescugeorge77 pe 29 August 2021, 21:17

Morutan o gluma de jucator...o sa l arunce turcii afara cat de curand...n a fost bun de nimik...

Primul meci cu Miorițan titular, primul semieșec pt Galata! Gooolll CFR!:)))

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  29 August 2021, 21:17

Morutan o gluma de jucator...o sa l arunce turcii afara cat de curand...n a fost bun de nimik...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close