INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

live Ce fac stranierii » 4 români în Galatasaray - Gaziantep + Chiricheș, erou negativ în Serie A. Stanciu, pasă de gol pentru Slavia

Gazeta Sporturilor te ține la curent cu rezultatele jucătorilor și antrenorilor români din campionatele din străinătate în acest weekend.
Gazeta Sporturilor te ține la curent cu rezultatele jucătorilor și antrenorilor români din campionatele din străinătate în acest weekend.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 22:05

LIVEBLOG STRANIERI: GSP.ro te ține la curent în acest week-end cu rezultatele jucătorilor și antrenorilor români din campionatele din străinătate.

Nicolae Stanciu, pasă de gol pentru Slavia

Intrat la pauză în derby-ul cu Viktoria Plzen, câștigat de Slavia cu 2-0, Nicolae Stanciu a reușit o pasă de gol pentru formația sa. Mijlocașul român i-a pasat excelent lui Michael Krmencik, atacantul ceh reușind să înscrie al doilea gol ar formației sale.

După victoria de azi, Slavia se apropie la un singur punct de Plzen, ocupând locul 2 în campionat

Moruțan și Cicâldău vs. Toșca și Maxim

Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan au fost titulari la Galatasaray în meciul cu Gaziantep din runda #11 a SuperLigii din Turcia. Primul integralist, al doilea înlocuit în minutul 75. 

La oaspeți au început din primul minut Alin Toșca (integralist) și Alexandru Maxim (schimbat după 77 de minute).

Galatasaray: Muslera - Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt - Moruțan, Kutlu, Cicâldău - Yilmaz, Dervisoglu, Akturkoglu
Antrenor: Fatih Terim 

Gaziantep: Guvenc - Ceylan, Caulker, Ersoy, Toșca - Djilobodji, Erdogan - Dicko, Maxim, Merkel - Demir 
Antrenor: Erol Bulut

Vlad Chiricheș, erou negativ la Sassuolo

Cu Vlad Chiricheș integralist, Sassuolo a pierdut dramatic acasă cu Empoli, scor 1-2, într-un meci în care fundașul român a greșit decisiv.

În minutul 82, la scorul de 1-0 pentru echipa sa, Chiricheș a intrat imprudent prin alunecare la Cutrone în careu și a făcut penalty, transformat de Pinamonti. Lovitura decisivă pentru Sassuolo a venit în prelungiri, când Zurkowski a marcat pentru 2-1, provocându-i lui Sassuolo înfrângerea după două victorii consecutive.

Ianis Hagi, rezervă la Rangers

Rangers s-a impus cu 6-1 pe terenul lui Motherwell, în etapa a 12-a din Scoția. Ianis Hagi a rămas pe bancă tot meciul, nefiind folosit de antrenorul Steven Gerrard.

După 12 etape, Rangers e lider, cu 27 de puncte (8 victorii, 3 egaluri, o înfrângere), cu 4 peste Celtic.

Radu Drăgușin, eșec dur în Serie A

Radu Drăgușin a fost titular la Sampdoria în eșecul din deplasare cu Torino, 0-3. Meciul din runda #11 a campionatului italian a fost unul dezastruos pentru formația românului, 81 de minute în teren.

5a fost nota primită de Drăgușin în tuttomercatoweb, după meciul de la Torino. „A fost în dificultate constantă în momentul în care adversarii au atacat pe partea lui”, scriu italienii

15e locul ocupat de Sampdoria în Serie A (9 puncte)

Victorie la scor pentru Răzvan Lucescu

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a zdrobit-o pe Smyrnis, scor 4-1, în runda #8 a SuperLigii din Grecia. Formația românului e pe 2, la 4 lungimi în urma liderului Olympiakos. Alex Mitriță, accidentat, nu a făcut parte din lotul gazdelor.

Andrei Rațiu, integralist în LaLiga2

Andrei Rațiu a fost integralist la Huesca în egalul gazdelor cu Amorebieta, 1-1. După 13 etape, Huesca ocupă locul 11 în liga a doua din Spania, fiind la 3 puncte de play-off-ul pentru promovare.

Ștefan Radu, rezervă la Lazio

Ștefan Radu a fost doar rezervă în meciul Atalanta - Lazio 2-2. 

Dinamo Kiev și Mircea Lucescu, victorie în campionatul Ucrainei

Mircea Lucescu și-a distrus jucătorii după meciul cu Mariupol: „Ca niște amatori! Vom discuta și vom rezolva asta”
Ucraina
Mircea Lucescu și-a distrus jucătorii după meciul cu Mariupol: „Ca niște amatori! Vom discuta și vom rezolva asta”

Dinamo Kiev, formația lui Mircea Lucescu a reușit o nouă victorie în Ucraina. După ce a eliminat-o din Cupă pe Mariupol, scor 2-1, formația lui Lucescu s-a impus la 3 zile distanță și în campionat. 

De data aceasta scorul a fost 3-2 în favoarea campioanei Ucrainei, care s-au găsit conduși din minutul 4, când Myasnikov a deschis scorul din penalty. Elevii lui Il Luce au întors rezultatul până la pauză prin reușitele lui Sydorchuk și Shaparenko. 

În repriza a doua ambele echipe au mai punctat o dată pe tabela de marcaj, Kiev-ul prin același Sydorchuk, iar Mariupol în minutele de prelungire prin Klymenko. Cu acest succes, Dinamo Kiev își consolidează poziția de lider în clasament, cu 6 puncte peste rivala Șahtior, dar cu un meci în plus.

Au marcat: Myasnikov 4 (pen), Klymenko / Sydorchuk 6, 68, Shaparenko 29

Marius Șumudică, prima înfrângere în Turcia

După două victorii în Turcia, Marius Șumudică a suferit prima înfrângere pe banca celor de la Yeni Malatyaspor. A pierdut clar în deplasarea cu Kasimpasa, scor 0-2, o formație aflată pe loc retrogradabil înaintea partidei, cu o singură victorie în campionat. 

Pentru gazde, care veneau după o serie de 7 meciuri fără victorie în campionat, a deschis scorul Loret Sakidu, iar scorul final a fost stabilit de Umut Bozok cu un sfert de oră înaintea finalului de meci. După această înfrângere, Yeni Malatyaspor rămâne cu 12 puncte, ocupând momentan locul 13 în clasament.

  • Au marcat: Sadiku 54, Bozok 73

Hanca și Râpă, învinși în Polonia

Sergiu Hanca și Cornel Râpă au fost integraliști la Cracovia în eșecul suferit pe teren propriu cu Radomiak Radom, scor 1-2. După 13 etape, Cracovia, 17 puncte, ocupă locul 8 în Polonia.

Adrian Rus atacă Europa cu MOL Fehervar

Adrian Rus, stoperul de națională, a fost integralist la MOL Fehervar în succesul de „acasă” contra celor de la Paks, 2-1. Echipa românului e pe 4 în Ungaria, la două puncte distanță de prima poziție care ar califica-o în preliminariile Conference League.

Ianis Hagi, luat tare de jurnaliștii scoțieni: „A spus-o clar și răspicat!”
Scoția
Ianis Hagi, luat tare de jurnaliștii scoțieni: „A spus-o clar și răspicat!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
llocomotivalibera
llocomotivalibera  •  31 Octombrie 2021, 18:14

Un mare fas cu Morutzan si cicaldau ca si cel cu Mihaila si Man.. tzea9a Lui Giovani cel autohton se vede

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  31 Octombrie 2021, 17:46

Degeaba tot scrie ți de campionatul din Turcia, ăștia îs niște circari, le trebuie sa fie cicaldau pe care au dat vre o 4 mi-l, ca și Hagi. I ți traba unul ca Hagi vechi, baga mana în sac și scoate 100 mil.Astia îs ca ***, după ce cumpăra ceva, urla ca l ai prostit, ar mai vrea ceva pe lângă, sau banii inapoi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileroaita
vasileroaita  •  31 Octombrie 2021, 16:48

6 - 1 în deplasare!! S-a vazut ... lipsa lui Ianis Hagi!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează