INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVERPOOL - NAPOLI 0-3 //

LIVERPOOL - NAPOLI 0-3 // Vlad Chiricheș i-a impresionat pe italieni: „Aproape că a sfidat presiunea făcută de Liverpool”

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2019 14:59

Vlad Chiricheș, fundașul de 29 de ani, a jucat al doilea meci la Napoli și „nu a fost nicio clipă în dificultate. De netrecut la duelurile aeriene”.
 

Complet refăcut, Vlad Chiricheș a revenit la Napoli și crește de la meci la meci. După ce a fost titularizat lângă Manolas miercuri, la 3-3 cu Cremonese, "tricolorul" a postat pe Instagram: „După trei luni, am îmbrăcat din nou acest frumos tricou. Păcat pentru rezultat, dar continuăm să lucrăm”.

În week-end, la 3-0 cu Liverpool pe „Murrayfield” din Glasgow, a intrat tot 45 de minute, dar după pauză, înlocuindu-l chiar pe Manolas. A fost printre cei mai buni în linia defensivă napolitană.  

4.500.000 de euroeste cota lui Vlad Chiricheș, potrivit transfermarkt

„Nu a fost nicio clipă în dificultate. Și de netrecut în duelurile aeriene”, a comentat Corriere dello Sport, care l-a notat cu 6.

Site-ul tuttonapoli.net i-a dat 6,5: „O prestație solidă. Aproape că a sfidat presiunea făcută de Liverpool încrezător în ieșirile sale cu mingea la picior. A greșit însă o minge într-o zonă riscantă”. 

Chiricheș a postat pe Instagram: „Che bella partita”. Și o poză cu el controlând mingea și privind înainte. 

James i-a promis lui Ancelotti”

James Rodríguez a reluat pregătirea cu Real Madrid, așteptând să facă următorul pas. Sigur, departe de clubul blanco. Napoli speră ca decarul columbian să vină pe „San Paolo”.

Corriere dello Sport dezvăluie și motivul pentru care napolitanii sunt optimiști: James i-ar fi promis lui Carlo Ancelotti, cu care s-a înțeles foarte bine la Real, că va purta tricoul azur. Și, oricum, Madridul refuză să-l lase pe sud-american să semneze la rivala Atlético.

Citește și:

Guardiola are un plan care face valuri pe piața transferurilor! Îl dă pe Leroy Sane pentru a-l aduce pe Mikel Oyarzabal.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează