INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Liviu Ciobotariu, demis din Liga a 2-a din Arabia Saudită! A pierdut ultimele 3 meciuri

Articol de - Publicat miercuri, 26 septembrie 2018 14:48

Liviu Ciobotariu, 47 de ani, a fost demis astăzi de pe banca echipe Al Taee, din Liga a 2-a din Arabia Saudită.

Înfrângerea cu Al Jeel, 0-2, i-a fost fatală lui Ciobotariu, iar șefii clubului au decis să renunțe la serviciile lui. Fostul fundaș a ajuns la Al Taee în decembrie 2017.

Formația fostului antrenor dinamovist are un start dezastruos de sezon, fiind pe locul 17, din 20, cu 4 puncte în 5 etape. Cu Ciobotariu pe banca, Al Taee a pierdut ultimele trei meciuri consecutive.

Liviu Ciobotariu a mai antrenat în carieră la FC Național, Dunărea Galați, CS Otopeni, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, CF Brăila, Dinamo, CSM Poli Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș  și Al-Faisaly (Arabia Saudită).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează