INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Bogdan Lobonţ şi Radu Ştefan, apreciaţi pentru evoluţiile din Serie A! Vezi ce a scris presa italiană despre ei!

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2010 00:00

Prestaţia lui Bogdan Lobonţ în meciul pe care AS Roma l-a pierdut (2-0), în deplasare, în faţa celor de la Napoli, adversara Stelei din grupele Europa League, a fost apreciată de presa italiană.

Calciomercato.it i-a acordat internaţionalului român nota 6.5, adăugînd că: "Lobonţ a fost sigur în poarta Romei şi a fost decisiv în unele momente critice. Nu a avut nici o vină pentru golurile primite."

"Românul a fost cel mai bun jucător al Romei. A apărat tot ce a putut, dar nu a fost de ajuns", s-a scris pe abitarearoma.net.

"Lobonţ a fost singurul jucător al Romei care merită notă de trecere. A avut două intervenţii magnifice la Lavezzi şi una la Cavani. Atent pe ieşiri, românul a dat siguranţă apărării", a scris calcionew.org.

"Românul a avut intervenţii bune şi ieşiri inspirate din poartă. O notă pozitivă într-un meci pe care Roma trebuie să-l uite repede", a notat forzaroma.info.

"Intervenţiile lui Lobonţ au salvat Roma de la un dezastru. A fost foarte aproape să-şi salveze echipa şi la primul gol primit, dar şutul lui Hamsik s-a dus perfect", a scris laroma24.it.

"Lobonţ a fost salvatorul Romei în trei ocazii. La cele două goluri încasate a fost victima erorilor propriilor fundaşi", a scris Il Sussidiario.

Bogdan Lobonţ a fost integralist în partida pe care echipa AS Roma a pierdut-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei SSC Napoli, în etapa a VI-a a din Serie A.

Alături de Bogdan Lobonţ, şi evoluţia lui Radu Ştefan din meciul pe care Lazio Roma l-a cîştigat, cu scorul de 1-0, în faţa celor de la Brescia a fost foarte apreciată.

Tuttomercatoweb.com i-a acordat nota 7 internaţionalului român. "Ştefan Radu creşte de la meci la meci. Şi-a ţinut foarte bine flancul stîng şi nu a fost depăşit de adversarul direct. În repriza secundă a prins curaj şi a urcat în ofensivă. Antronorul Edoardo Reja crede în potenţialul său, iar românul îl răsplăteşte cu evoluţii bune."

Prestaţia lui Cristian Chivu din derby-ul Inter-Juventus, încheiat cu scorul de 0-0, a fost apreciată, cu observaţia că fundaşul român a avut un randament mai bun în centru decît în banda stîngă.

"Împotriva lui Krasici a avut multe probleme, dar a fost ajutat mai întîi de Coutinho şi apoi de Eto'o. Mutat în centru, Chivu a avut un randament mai bun", a scris calciomercato.it.

"Românul a fost mult mai bun în centru decît în stînga, acolo unde Krasici i-a creat multe probleme", a notat calcioa.it.

"Chivu a suferit în faţa lui Krasici, sîrbul depăşindu-l constat în prima repriză. După pauză a jucat fundaş central şi prestaţia sa a fost mult mai bună", a notat Datasport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
star01
star01  •  04 Octombrie 2010, 15:14

asa cum face si cu jucatorii convocati de la Steaua...din cei 2 portari tineri unul trebuia sa i-l lase lui Sandoi daca tot iubeste asa mult "pisica"(sa vedeti cum vom "castiga" cu lobont in poarta si cu alte "vedete" in teren(florescu,deac...)

star01
star01  •  04 Octombrie 2010, 15:11

pai si la Nationala l-a chemat muc cel mic pe Stefan Radu doar ca sa-i arate Parisul?

biiii
biiii  •  04 Octombrie 2010, 13:51

La nationala ar trebui acrdat credit celor tineri, chiar daca Lobby a aparat bine, l-as vedea titular pe Tatarusanu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează