INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Lovitură pentru naționala României! Alexandru Maxim, aproape de un transfer în China

Articol de - Publicat sambata, 13 iulie 2019 12:34

Alexandru Maxim, 29 de ani, ar putea pleca de la Mainz. Cel puțin așa susține presa germană, care l-a plasat pe mijlocaș printre candidații din Bundesliga la un transfer în China.

Cariera lui Alexandru Maxim ar putea continua în Asia! Sau cel puțin așa speculează nemții de la „90 minuten”, care l-au inclus într-un grup de 7 jucători străini din Bundesliga ce ar putea ajungea curând în Super League.

Mijlocașul lui Mainz 05 a fost nominalizat alături de Evgheni Konoplyanka (Schalke), André Schürrle (Dortmund), Caiuby (Augsburg), Andrej Kramarici (Hoffenheim), Ömer Toprak și Shinji Kagawa (ambii Dortmund).

Publicația amintită scrie că „acum doi ani, când l-au transferat, responsabilii lui Mainz așteptau de la Maxim cu siguranță mai mult decât a arătat. În 50 de partide a bifat 5 goluri, 5 assisturi și rar s-a apropiat de evoluțiile bune de la Stuttgart. În China ar avea șansa de a câștiga mai mult și, ținând cont de valoarea scăzută a campionatului, ar putea «exploda» din nou”.

Cert este că atât mjlocașul în vârstă de 29 de ani, cât și clubul sunt deschiși unei încetări a contractului scadent în 2021. Din Bundesliga, roș-albii n-au primit nicio ofertă pentru el. Și nici din Europa, probabil și din cauza salariului mare, ceea ce l-ar putea determina să accepte o provocare în Asia. 

1.500.000 €pe sezon câștigă Alex Maxim la Mainz 05

Citește și:

Alex Maxim nu joacă la Mainz, dar are cu ce se mândri! Cristina Roventa, iubita lui, face senzație pe Instagram cu pozele SUPERSEXY

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
alexpescaru
alexpescaru  •  13 Iulie 2019, 16:07

Asta care a scris articolul - Aurelian Botezatu - cred că a dat bacalaureatul anul trecut, fiind unul dintre cei care sunt citați de ăia care publică ”perle” de-ale candidaților... Auziți exprimare : ”ce ar putea ajungea curând în Super League.”

zero_palmares_fc_fcsb
zero_palmares_fc_fcsb  •  13 Iulie 2019, 15:37

Păi ce? Și ăsta era în calcul pt națională? :)) Ce presă de 2 bani!

lad1979
lad1979  •  13 Iulie 2019, 14:57
Postat de rivaldinho pe 13 Iulie 2019, 14:31

Oricum nu mai era o solutie pentru nationala. El nici la Mainz nu joaca.

Cred ca e mai bun decat Stanciu in spatele varfului, nu pe stanga unde il joaca Contra, atunci cand il joaca.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează