INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Luăm iar cu asalt Europa League » Nu mai puţin de 10 români implicaţi în meciurile din această seară

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2017 13:29

Nu mai puţin de nouă jucători români, dar şi antrenorul Mircea Lucescu, vor fi implicaţi în această seară în meciurile din şaisprezecimile de finală ale Europa League. 

Cel mai aşteptat duel este cel dintre Anderlecht, echipa lui Stanciu şi Chipciu, şi Zenit, formaţia antrenată de Mircea Lucescu. Meciul va avea loc la ora 22:00. 

Andrei Prepeliţă şi Bogdan Vătăjelu au şanse mari să evolueze din primul minut în duelul dintre FK Rostov şi Sparta Praga, într-un meci care va începe la ora 20:00.

Tot de la 20:00 joacă şi formaţia lui Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru, Ludogoreţ, care va primi vizita danezilor de la FC Copenhaga, dar şi Fiorentina, echipă la care evoluează Ciprian Tătăruşanu, toscanii jucând pe terenul Borussiei Monchengladbach. 

Osmanlispor se va deplasa pe terenul lui Olympiakos Pireu, într-un meci în care Raul Rusescu are şanse mari să fie titular. Meciul se va desfăşura la ora 20:00.

Cu începere de la ora 22:05, Hapoel Beer-Sheva, echipa unde evoluează Ovidiu Hoban, va juca pe teren propriu în faţa turcilor de la Beşiktaş. 

  • Toate meciurile din şaisprezecimile Europa League vor fi liveTEXT pe GSP.RO. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
risc_mix
risc_mix  •  16 Februarie 2017, 17:42

Si aia de la Astra ce sunt ma,coreeni?

1581870215401957
Andronic Popovici  •  16 Februarie 2017, 15:52

am auzit ca Digi 1 si2 va transmite in aceasta seara de cupe Europene de la Siria meciul dintre UTA si FCSB si capre ,pt. a strange bani sa-l cumpere pe Denis Man hi.hi hi hi comentator Pacuraru

travka
travka  •  16 Februarie 2017, 15:30
Postat de westfield pe 16 Februarie 2017, 14:10

Curioasa treaba...Din 10 doar un singur fcdb-ist !!! Nici cu ajutorul altor echipe n-ajung fcdb-istii ij Europa, desigur Europa LEAGUE !!!

esti prost? sau te prefaci? Stanciu-CHipciu-Keseru-Tatarusanu-Rusescu? noi macar am jucat si anu asta in Europa, tu si echipa ta de desculti nu mai jucati inca 10 ani sigur acolo hahahahha

Vezi toate comentariile (6)
Comentează