INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO KIEV - VORSKLA 1-2

Lucescu, învins după 363 de zile în Ucraina, protestează împotriva arbitrilor » L-a „înțepat” și pe Hațegan!

Articol de - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 11:35 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 11:46

Mircea Lucescu, 76 de ani, a pierdut prima oară după 30 de meciuri la Dinamo Kiev în campionat, 1-2 cu Vorskla acasă, și i-a reproșat arbitrului penalty-ul de 0-2.

Seria de invincibilitate a lui Mircea Lucescu în campionatul ucrainean s-a terminat. După 30 de meciuri și 363 de zile fără înfrângere (de la 0-3 cu Șahtior, pe 8 noiembrie 2020), Dinamo Kiev a fost învinsă sâmbătă chiar acasă, 1-2 cu Vorskla Poltava.

Mircea Lucescu: „Amintiți-vă că Nico Gonzalez l-a aruncat pe pistă pe Tsygankov"

„Il Luce" nu era convins că a fost penalty în minutul 69, la ciocnirea în careu între Sidorciuk și Stepaniuk, numărul 11 al oaspeților. Lovitura de pedeapsă din care s-a înscris golul de 0-2.

„Nu știu dacă a fost 11 metri, ambii se luptau pentru minge. În Europa, arbitrii judecă total diferit fazele. În cele două meciuri cu Barcelona, la faze asemănătoare, n-au fost pedepsite ciocniri, faulturi, aici s-a dictat penalty", a protestat antrenorul în vârstă de 76 de ani. 

11victorii, două egaluri și un eșec are Dinamo Kiev în acest sezon în campionatul ucrainean (golaveraj 35-7)

Mircea Lucescu: „Au fost momente controversate”

„Amintiți-vă că Nico Gonzalez l-a aruncat pe pistă pe Tsygankov, la Kiev. Putea fi eliminat! Și nu uitați de faultul lui Alba asupra lui Garmaș în careu, la Barcelona!". O înțepătură și la adresa lui Ovidiu Hațegan, „central" la Dinamo - Barça (0-1), pe 2 noiembrie.

Tehnicianul a adăugat: „Nu spun că Vorskla nu merita să câștige, însă au fost momente controversate care au influențat meciul".

Am pierdut pentru prima oară după un an în campionat. Această înfrângere tot venea, mai devreme sau mai târziu, dar a căzut la momentul nepotrivit - Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

Citește și alte știri despre stranieri: 

Continuă coșmarul pentru Pușcaș: 216 zile fără gol, scos la pauză, nota 4 + Criticat de antrenor!

Ianis Hagi, analizat de o legendă: „Dacă avea și viteză, atunci n-ar mai fi purtat tricoul lui Rangers. Chiar îmi pare rău de el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
romeverest
romeverest  •  07 Noiembrie 2021, 12:30

Am avut o postare ieri prin care afirmam ca, dupa aceasta infrangere, va urma o sarabanda de declaratii curioase ale lui Lucescu !! Spuneam ca va da, cu siguranta, vina pe arbitri si iata ca s-a confirmat !! El nu este niciodata de vina pentru infrangerea echipelor sale !!

853246084756615
Marcel Popa  •  07 Noiembrie 2021, 11:59

Fără brazilienii va fi greu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează