INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO OFICIAL. Luckassen, prezentat oficial la Kayserispor! Dan Petrescu i-a adus înlocuitor lui Alibec din Liga 1

Kevin Luckassen (27 de ani, atacant) s-a transferat de la Viitorul la Kayserispor (Turcia), echipa antrenată de Dan Petrescu!
Kevin Luckassen (27 de ani, atacant) s-a transferat de la Viitorul la Kayserispor (Turcia), echipa antrenată de Dan Petrescu!

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 21:24 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 21:53

Kevin Luckassen (27 de ani, atacant) s-a transferat de la Viitorul la Kayserispor (Turcia), echipa antrenată de Dan Petrescu. Mutarea s-a făcut în regim de urgență, „Bursucul” dorind rapid un înlocuitor pentru Alibec, care s-a operat și va lipsi 4 luni!

„Bun venit, Kevin Luckassen! Clubul nostru a semnat un contract valabil pe doi ani şi jumătate cu atacantul. Îi dorim mult succes lui Kevin!", se arată în anunțul turcilor.

FOTO OFICIAL. Luckassen, prezentat oficial la Kayserispor! Dan Petrescu i-a adus înlocuitor lui Alibec din Liga 1

Gruparea turcă ar urma să achite în jur de un milion de euro în schimbul olandezului.

„Sper să-l ajute pe Dan Petrescu să facă rezultate bune”, declara zilele trecute Gică Popescu, președintele Viitorului, când transferul încă nu era oficializat.

Mutare de urgență realizată de Dan Petrescu

Kayseri a urgentat transferul lui Luckassen după ce a aflat că Denis Alibec (30 de ani, atacant) nu va mai fi apt în acest sezon, acesta suferind o ruptură a unui tendon la aductori. Alibec s-a operat la Barcelona (detalii, AICI). Dan Petrescu a profitat de prietenia cu Gică Hagi, patronul Viitorului, și a izbutit să-l semneze rapid pe Kevin. Se va putea baza prima dată pe serviciile olandezului în data de 3 februarie, când trupa „Bursucului” va da piept cu Alanyaspor.

Kevin Luckassen, transferat de Dan Petrescu la Kayserispor

Luckassen a venit prima dată în România la Poli Iași, în ianuarie 2020. Din vara trecută evolua pentru FC Viitorul. De-a lungul carierei, a mai jucat pentru Almere City, Northampton, Polten, Slovan Liberec, Ross County, AZ Alkmaar, Zeeburgia și AFC Youth.

14 goluria reușit olandezul în Liga 1, în 33 de partide oficiale

500.000 de euroeste cota de piață a lui Luckassen, potrivit Transfermarkt

Viitorul, pusă pe vânzări

Viitorul l-a mai vândut la jumătatea lui ianuarie pe Gabi Iancu, golgeterul echipei, la Akhmat Grozny (Rusia), pentru 500.000 de euro - detalii, AICI. Astfel, dobrogenii pierd în decurs de o lună doi fotbaliști importanți în planul ofensiv și își pune în pericol șansele de a mai intra în play-off. 

VIDEO. Gică Hagi vrea să se schimbe din nou regulamentul: „Vreau 6 schimbări în meci! Jucătorii nu pot să ducă, clachează"

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Dennis Man a debutat în Serie A, în Napoli - Parma! Cum s-a descurcat în cele 10 minute

Surpriză uriașă în Ligue 1! PSG a pierdut cu locul 18, într-un meci cu 5 goluri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
persanu
persanu  •  01 Februarie 2021, 04:27

Hai las-o jos ca macane ne-a Hagi , a ajuns Ianis pe cai mari in fotbal si deja inchizi pravalia. Daca se intoarce in Romania te pui inapoi pe banca. Atata ti morala pe la televizor ca ai jucatori ca bla bla bla si pe cuvant daca nu inafara de Lukkasen asta ai adus toate ciurucurile , si spaniolii aia la fel. Daca nici Rednic care da prime la jucatori nu reuseste mare branza :)))) Va dati seama ca echipa aia a reusit doar cu Hagi pe banca ca statea cu gura pe jucatori ??? Daia nu mai stiu sa joaca copii aia ca nu mai are teroristu pe banca :)))

anonim91
anonim91  •  01 Februarie 2021, 00:08

Cum ar zice Hagi: "am altii care vin din spate. Decari. eu creaz decari. La mine in fiecare an vin altii 2,3 din spate."

bodystyle74
bodystyle74  •  31 Ianuarie 2021, 23:00

Au negociat 500 mii pt Alibec o luna si acum pac-pac milionul. S-au molipsit de la Gigi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează