INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

Ludogorets a adus unul dintre cei mai controversați tehnicieni din lume! Antrenează de la 19 ani

FOTO: Ludogorets.bg
FOTO: Ludogorets.bg

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 21:04

Paolo Autuori (61 de ani) a fost prezentat oficial în funcția de antrenor al campioanei Bulgariei, Ludogorets. 

Cosmin Moți, Claudiu Keșeru și nou-venitul Dragoș Grigore vor fi pregătiți de unul dintre cei mai titrați antrenori ai Americii de Sud. Paulo Autuori are în palmares o Cupă Libertadores și un Campionat Mondial al Cluburilor, câștigat cu Sao Paolo, în 2005, contra lui Liverpool, scor 1-0. 

Mandatul la Ludogorets va fi al 40-lea din cariera managerială a brazilianului, care s-a apucat de antrenorat la vârsta de 19 ani. O boală teribilă, poliomelită, i-a pus capăt carierei de fotbalist. A preluat imediat Portuguesa-RJ, echipă din eșaloanele inferioare braziliene, apoi a făcut istorie, antrenând cele mai importante echipe din țara natală: Santos, Flamengo, Botofogo, Sau Paolo sau Cruzeiro.

Paulo Autuori l-a înlocuit pe Dimitar Berbatorv (58 de ani), care a luat titlul într-un sezon de tranziție, după demiterea timpurie a lui Georgi Dermendzhiev.

"Este o onoare pentru mine să fiu parte în acest proiect de la Ludogorets. În cariera mea de 43 de ani am învățat că totul este posibil. Vreau ca echipa să crească și să obțină în continuare trofee. Sunt fericit că mă aflu în Bulgaria"Paulo Autuori

Vezi și: Supertransfer pentru un internațional român! A semnat cu o formație de Champions League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
luciano86
luciano86  •  07 Iunie 2018, 08:13

Paulo Autuori l-a înlocuit pe Dimitar Berbatorv (58 de ani), sigur nu are 37 ani cumva? poate o fi altu'...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează