INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Managerul lui Reading e fericit cu Pușcaș: „Trăiește prin golurile sale. Ne-a arătat cât de bun e”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 01 martie 2020 11:46

Mark Bowen l-a felicitat pe George Pușcaș, care a marcat a treia oară în ultimele trei meciuri jucate în campionat. Atacantul român, autorul unui gol și al unui assist, a fost declarat MVP-ul partidei.

Pentru Mirel Rădoi, jocul excelent al lui George Pușcaș e o veste foarte bună. Și pentru Mark Bowen, managerul lui Reading. Datorită atacantului au învins alb-albaștrii sâmbătă, 2-0 cu Barnsley, al doilea succes în ultimele 11 meciuri de Championship, prima victorie acasă în ligă după Boxing Day.

Cu gol și assist, „tricolorul” a fost ales MVP-ul partidei, cum s-a mai întâmplat de două ori în acest sezon, la „dubla” cu Cardiff (3-0) și „tripla” cu Wigan (3-1).

„Mi-am amintit de golul cu QPR. Mă bucur pentru el”, a declarat Bowen. „Ca toți atacanții, el trăiește prin golurile sale. Știe că e tânăr, și noi știm asta, și că trebuie să muncească pentru rolul său pe teren un meci întreg. Aici e nevoie de îmbunătățire. Ca finalizator însă, ne-a arătat încă o dată că are calități foarte bune”.

8a fost nota lui George Pușcaș în Berkshire Live, cea mai mare la 2-0 cu Barnsley

10 goluria marcat Pușcaș pentru Reading în 31 de meciuri jucate în toate competițiile

„Galben” pentru sărbătoare în brațele fanilor

După ce a marcat un gol frumos, cursă de 30 de metri și șut în colțul lung de la marginea careului, Pușcaș a sărit peste reclamele din spatele porții și s-a aruncat în brațele fanilor din peluză. A primit cartonaș galben pentru modul cum a sărbătorit reușita.

Citește și:

Steven Gerrard nu a luat încă o decizie asupra lui Ianis Hagi: „Dacă vrea să rămână, trebuie să joace bine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează