INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  READING

Managerul lui Reading îl laudă pe George Pușcaș: „Își asumă responsabilitatea, nu se teme de provocări. Se simte ca un talisman pentru club”

Articol de - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 11:42

George Pușcaș (23 de ani) a trecut de momentul penalty-ului ratat cu Norvegia și a marcat din nou la echipa de club în egalul obținut de Reading pe terenul lui QPR, scor 2-2. 

Acesta nu a fost cel mai bun meci al lui George Pușcaș. A pierdut mingea la primul gol al adversarilor și, potrivit site-ului Getreading, „în afara golului, nu a reușit mare lucru. Jocul său cu mingea mai mult l-a trădat”. Însă, mai important, a marcat după 11 partide. 

Același Getreading apreciază reușita sa: „Strălucitoare acțiune. Sprint la pasa lungă a lui Ejaria și șut cu efect, pe lângă portar”. Un gol care îl ajută să uite penaltyul ratat cu Norvegia.  

Noul manager al alb-albaștrilor, Mark Bowen, are cuvinte frumoase pentru Pușcaș. „Un tânăr talentat, care își asumă responsabilitatea golului, nu îi e frică să o facă. Și nu se teme de provocări”, a declarat tehnicianul lui Reading.

„Pușcaș se simte ca un talisman pentru club. A avut o perioadă mai grea, însă nu a fost frustrat. Ați văzut cum a înscris, cât de calm a fost în fața golului. Mi-a plăcut mult”. 

„Cursele lui dure făcute cu apărătorii și infiltrările în spatele defensivelor i-au adus răsplata. El știe că întotdeauna vine această răsplată”
- Mark Bowen, manager Reading 

65 de zilea așteptat George Pușcaș pentru a înscrie iar la Reading

4 goluria marcat „tricolorul” la echipa de club (3 în Championship)

6a fost nota primită de Pușcaș pe site-ul Getreading pentru jocul de marți

VEZI ȘI:

Kylian Mbappe e mult deasupra lui Leo Messi la vârsta lui! Se luptă cu recordurile în Liga Campionilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează