INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Maradona cere SCUZE după ce Ion Marin i-a scos fotbalul din cap ;) Dubai Club - Al Wasl 5-0

Diego Maradona
Diego Maradona

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2011 15:03

UPDATE // După umilinţa suferită în faţa formaţiei antrenate de român, Maradona a fost nevoit să le ceară iertare suporterilor formaţiei care îl plăteşte cu patru milioane de dolari pe sezon!

"Cer scuze publicului de la Al-Wasl pentru această înfrângere. Sunt foarte trist. Eram pe calea cea bună, cu două succese consecutive, iar acum trebuie să ne pregătim pentru campionat şi să nu mai privim în urmă. Sper că această înfrângere nu va afecta moratul grupului, care are doar de învăţat", a afirmat Maradona, preluat de Mediafax. Al Wasl a pierdut la debut, scor 3-4, cu Al Jazira, iar apoi a obţinut două victorii.
...........................................................
Românilor le merge de minune în Emiratele Arabe Unite. După ce, ieri, Mirel Rădoi a marcat de trei ori în meciul cu pe care Al Ain l-a cîştigat cu Al Jazira (4-2), astăzi echipa lui Ion Marin s-a distrat cu formaţia pregătită de fostul mare jucător argentinian Diego Maradona.

Dubai Club s-a impus cu 5-0, iar toate golurile au venit în ultimele 32 de minute de joc. Aboubacar Camara a fost eroul serii, a semnat două reuşite senzaţionale. Hassan Mohamed, Feindouno şi Daoudi i-au făcut lui “Săpăligă” un debut perfect pe banca lui Dubai Club.

Pentru echipa lui Ion Marin, acesta a fost al patrulea meci din Cupa Emiratelor, în precedentele trei întîlniri înregistrînd o victorie şi două înfrîngeri. Victoria de astăzi o aduce pe Dubai Club pe poziţia a treia în Grupa A, cu şase puncte. Grupa e condusă de Al Jazira, care are 9 puncte după 4 etape, iar echipa lui Mireal Rădoi şi a lui Cosmin Olăroiu, Al Ain, e doar pe doi, cu 7 puncte.

Peste o săptămînă, Dubai Club va debuta în campionat, în deplasare, cu Emirates Club.

Sursa: Euro World Sports Agency

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
mircea89fzr
mircea89fzr  •  10 Octombrie 2011, 00:45
Postat de dilibau pe 08 Octombrie 2011, 22:23

"Mireal Rădoi" ? pot sa inteleg ca Mirel e ireal, dar chiar sa-si ia si porecla asta acu e prea de tot... :) jenantilor, aveti cultura sfeclei de zahar iar gramatica va e dusman

daca imi explici si mie ce legatura are greseala semnalata de tine cu gramatica sau cultura (generala) esti tare

ady_my_star
ady_my_star  •  10 Octombrie 2011, 00:17

mai bine juca maradona cu ei decat sa ii antreneze:))

alexito
alexito  •  09 Octombrie 2011, 19:34

Scrieti despre succesul lui Ion Marin de parca ar fi luat echipa din liga a 5-a si a adus-o pe culmile emiratelor...Maradona e legenda vie, nu se compara cu nimeni, indiferent ca e bun sau nu ca antrenor!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează